Raw sjokoladetrøfler med dobbel sjokolade

Glutenfri, Melkefri, Vegansk

Du trenger:

4 dl kokosmasse
1 dl kokosblomstsukker
3 dl råkakao
10 små dadler
2 ss Agavesirup
0,5 ts salt
0,5 ts vaniljepulver
1 dl valgfri nøtter/frø
1 dl kakaonibs

Slik gjør du:

1. Kjør kokosmassen til smør i en foodprossesor. Dette tar et par minutter.
2. Tilsett resten av ingrediensene unntatt kakaonibs. Kjør til du har en fast, klumpfri deig.
3. Kna inn kakaonibs til slutt og sett deigen kaldt i 15 minutter.
4. Form til små kuler, og rull kulene i litt ekstra kakao. Oppbevares kaldt.

Tips! Raw sjokoladetrøfler med lakris og bringebær-smak:

Tilsett 1 ss rå lakrispulver i massen i stedenfor kakaonibs og form til små kuler. Rull i knust frysetørket bringebær

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Rawpowder Kokosblomstsukker
    Rawpowder Rawpowder Kokosblomstsukker
    60,-
    På lager i nettbutikken
  2. Supernature Kakaopulver
    Supernature Supernature Kakaopulver
    135,-
    På lager i nettbutikken
  3. Rawpowder Kakaonibs
    Rawpowder Rawpowder Kakaonibs
    89,-
    På lager i nettbutikken
  4. Agavesirup
    Økosjokolade Agavesirup
    182,-
    På lager i nettbutikken