
Raw sjokoladetrøfler med dobbel sjokolade
Glutenfri, Melkefri, Vegansk
DU TRENGER:
4 dl Manna kokosmasse
1 dl Rawpowder kokosblomstsukker
3 dl Supernature råkakao
10 små dadler
2 ss agavesirup
0,5 ts salt
0,5 ts Helios vaniljepulver
1 dl valgfri nøtter/frø
1 dl Rawpowder kakaonibs
SLIK GJØR DU: Kjør kokosmassen til smør i en foodprossesor. Dette tar et par minutter.
Tilsett resten av ingrediensene unntatt kakaonibs. Kjør til du har en fast, klumpfri deig.
Kna inn kakaonibs til slutt og sett deigen kaldt i 15 minutter.
Form til små kuler, og rull kulene i litt ekstra kakao.
Oppbevares kaldt.
TIPS!
Raw sjokoladetrøfler med lakris og bringebær-smak: Tilsett 1 ss rå lakrispulver i massen i stedenfor kakaonibs og form til små kuler. Rull i knust frysetørket bringebær
Oppskrift/bilde av Desiree Andersen
