Raw sjokoladetrøfler med dobbel sjokolade
Glutenfri, Melkefri, Vegansk
Du trenger:
4 dl kokosmasse
1 dl kokosblomstsukker
3 dl råkakao
10 små dadler
2 ss Agavesirup
0,5 ts salt
0,5 ts vaniljepulver
1 dl valgfri nøtter/frø
1 dl kakaonibs
Slik gjør du:
1. Kjør kokosmassen til smør i en foodprossesor. Dette tar et par minutter.
2. Tilsett resten av ingrediensene unntatt kakaonibs. Kjør til du har en fast, klumpfri deig.
3. Kna inn kakaonibs til slutt og sett deigen kaldt i 15 minutter.
4. Form til små kuler, og rull kulene i litt ekstra kakao. Oppbevares kaldt.
Tips! Raw sjokoladetrøfler med lakris og bringebær-smak:
Tilsett 1 ss rå lakrispulver i massen i stedenfor kakaonibs og form til små kuler. Rull i knust frysetørket bringebær
Oppskrift/bilde av Desiree Andersen