Tapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking, og for tykning av supper og sauser. Ingen merkbar lukt og smak.
Tapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking, og for tykning av supper og sauser.
Det er naturlig glutenfritt, men kan inneholde spor av gluten.
Tapioca er rik på enkle karbohydrater og gir rask energi. Folk som ønsker seg en sunn vektøkning kan godt bruke tapioca-mel.
Product description:
Tapioca-melet er laget av tørkede røtter fra cassava planten. Det er naturlig glutenfritt, men kan inneholde spor av gluten.
Melet har ingen merkbar lukt eller smak og koagulerer eller separeres ikke når det blir avkjølt. Det bidrar til å binde glutenfrie oppskrifter og forbedre tekstur og sprø skorpe til glutenfrie bakverk. Gir en jevn og kremaktig tekstur. BRUK
Tapioca mel brukes som fortykningsmiddel i sauser, supper, dip, puddinger og liknende. Melet brukes også i glutenfrie bakverk for å gjøre de lettere og gi en tekstur som likner på den hvetemel gir. For eksempel brukes det i pizzabunner og over paier.
I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiocamel i blandingen din.
Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiocamel for hver spiseskje med maisstivelse.
Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat.
NÆRINGSSTOFFER OG HELSE
Tapioca er rik på enkle karbohydrater og gir rask energi. Folk som ønsker seg en sunn vektøkning kan godt bruke tapioca-mel.
ØKOLOGISKE FORDELER
Ingen kunstige tilsetningsstoffer. Produsert uten ved bruk av sprøytemidler.
Bruksområde :
Tapioca mel brukes som fortykningsmiddel i sauser, supper, dip, puddinger og liknende. Melet brukes også i glutenfrie bakverk for å gjøre de lettere og gi en tekstur som likner på den hvetemel gir. For eksempel brukes det i pizzabunner og over paier.I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiocamel i blandingen din.Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiocamel for hver spiseskje med maisstivelse.Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat.
Tips :
I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiocamel i blandingen din.Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiocamel for hver spiseskje med maisstivelse.Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat.
Næringsinnhold :
Næringsinnhold per 100g:
Energi(kj/kcal)
1498 kJ/358 kcal
Fett
0,02 g
Hvorav:
– mettede fettsyrer
0,01 g
Karbohydrater
88,69 g
Hvorav:
– sukkerarter
3,35 g
Protein
0,19 g
Salt
0,003 g
*RI = Referanseinntak
Ingredienser :
Tapiokamel*.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.
SKU :
70109
Brukeranmeldelser
Lagerstatus i butikker
product
https://sunkost.no/tapioka1245Tapiokahttps://sunkost.no/pub/media/catalog/product/T/a/Tapioka-2.png3737NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Mel, korn og grynTapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking, og for tykning av supper og sauser. Ingen merkbar lukt og smak. Tapioca-melet er laget av tørkede røtter fra cassava planten. Det er naturlig glutenfritt, men kan inneholde spor av gluten.
Melet har ingen merkbar lukt eller smak og koagulerer eller separeres ikke når det blir avkjølt. Det bidrar til å binde glutenfrie oppskrifter og forbedre tekstur og sprø skorpe til glutenfrie bakverk. Gir en jevn og kremaktig tekstur. BRUK
Tapioca mel brukes som fortykningsmiddel i sauser, supper, dip, puddinger og liknende. Melet brukes også i glutenfrie bakverk for å gjøre de lettere og gi en tekstur som likner på den hvetemel gir. For eksempel brukes det i pizzabunner og over paier.
I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiocamel i blandingen din.
Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiocamel for hver spiseskje med maisstivelse.
Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat.
NÆRINGSSTOFFER OG HELSE
Tapioca er rik på enkle karbohydrater og gir rask energi. Folk som ønsker seg en sunn vektøkning kan godt bruke tapioca-mel.
ØKOLOGISKE FORDELER
Ingen kunstige tilsetningsstoffer. Produsert uten ved bruk av sprøytemidler.00add-to-cartMannaTapioka stivelse, økologisk, 200 g, MannaTapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking, og for tykning av supper og sauser.Det er naturlig glutenfritt, men kan inneholde spor av gluten.Tapioca er rik på enkle karbohydrater og gir rask energi. Folk som ønsker seg en sunn vektøkning kan godt bruke tapioca-mel.Tapioca mel brukes som fortykningsmiddel i sauser, supper, dip, puddinger og liknende. Melet brukes også i glutenfrie bakverk for å gjøre de lettere og gi en tekstur som likner på den hvetemel gir. For eksempel brukes det i pizzabunner og over paier.I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiocamel i blandingen din.Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiocamel for hver spiseskje med maisstivelse.Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat.I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiocamel i blandingen din.Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiocamel for hver spiseskje med maisstivelse.Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat.Tapiokamel*.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.<p style="margin-bottom:5px;"><strong>Næringsinnhold per 100g:</strong></p><table class="tableizer-table" style="border-top:none;margin-bottom:5px;"><tbody><tr class="data"><td>Energi(kj/kcal)</td><td style="border-right:none;">1498 kJ/358 kcal</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Fett</td><td style="border-right:none;">0,02 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– mettede fettsyrer</td><td style="border-right:none;">0,01 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Karbohydrater</td><td style="border-right:none;">88,69 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– sukkerarter</td><td style="border-right:none;">3,35 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Protein</td><td style="border-right:none;">0,19 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Salt</td><td style="border-right:none;">0,003 g</td><td></td></tr></tbody></table><p style="font-size:smaller;"><i>*RI = Referanseinntak</i></p>200gr