Water Kefir Original

Innhold: 400 ml
Varekode: 71576
41,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
41,-
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 400 ml
Varekode: 71576

Økologisk vannkefir med frisk smak

The Gutsy Captain Water Kefir Original er en lett kullsyreholdig drikke som er laget av vannkefirkulturer, rørsukker og fersk ingefær og sitron. Denne Kombucha-varianten gir deg en frisk og god smak av bergamot og sitron.
Upasteurisert
Økologisk vannkefirkultur
Med naturlig fruktsmak

Product description:

Siden 80 prosent av immunforsvaret befinner seg i magen, og fordøyelsessystemet er den nest største delen av ditt nevrologiske system, er det ikke overraskende at tarmen betraktes som “andre hjernen”. Kombucha og vannkefir kan derfor bidra positivt til at du får en god tarmflora. De inneholder en koloni av sunne bakterier og gjær som er ansvarlige for å starte fermenteringsprosessen sammen med sukker. Rørsukker-løsningen gjæres av bakterier og gjær kjent som ”SCOBY” - symbiotisk koloni av bakterier og gjær. Water Kefir blir vanligvis laget av rørsukker og vannkefirkulturer. Du kan enkelt lage vannkefir og Kombucha hjemme.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Merk :

  • Oppbevaring : Oppbevares i kjøleskap.

  • Ingredienser : Vannkefir* (filtrert vann, rørsukker*, grønne druer* 0,77%, eplejuice* 0,71%, steviablader*, vannkefirkulturer*), naturlig bergamottsmak 0,065%, naturlig sitronsmak 0,025%, Bacillus coagulans. *økologisk.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.