Fullt med deilig sjokoladekjeks i en blank metall matboks, som står på et bord med hvit duk, med små egg og pynt.

Sjokoladekjeks

Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen


INGREDIENSER

  • 1 dl Sukrin sirup gold
  • 5 ss Sukrin gold
  • 50 gram smeltet smør
  • 1 ts Helios bakepulver
  • 1 knipe Helios Himalayasalt
  • 1 egg
  • 4 dl Holli Mølle Økologisk mel
  • 1 ts Helios vaniljepulver
  • 100 gram sukkerfri sjokolade

SLIK GJØR DU

  • Sett vaffeljernet ditt på middels varme
  • Ha Sukrin sirup, sukrin og smør i en liten kjele og varm opp under omrøring
  • Bland dette sammen med egg, mel, bakepulver, salt og vaniljepulver Kna sammen til en fast deig
  • Del deigen i to og kjevle ut til to runde plater på størrelse med en vaffel
  • Stek i vaffeljernet til de er gyldne
  • Del dem opp med en gang du tar dem ut av jernet
  • Avkjøl på rist og dypp i smeltet sjokolade
Produkter i oppskriften