Kundeservice

Hos Sunkost får du god kundeservice. For å sikre at våre kunder er enig i dette, ber vi alle som handler hos oss om å skrive en anmeldelse. Nederst på denne siden vises våre nyeste anmeldelser. Vi publiserer alle anmeldelser, enten de er gode eller dårlige. Les og bedøm selv.

Ønsker du å kontakte oss kan du sende e-post til: kundeservice@sunkost.no 

Butikkene svarer også gjerne på dine spørsmål. Du finner din butikk, samt telefon og epost til alle våre butikker her: Finn Butikk

 

 

 


Brukeromtaler 

 

I forbindelse med moderniseringsdirektivet som tres i kraft 01.10.23 ligger det større krav på oss som næringsdrivende å sørge for at alle brukeromtaler er reelle.

Vi har strenge rutiner internt for å sikre dette, ved at vi tar kontrollsjekker på et utvalg av omtalene, og sender fortløpende tilbakemeldinger til vår tredjepartsleverandør, Trustpilot, om vi oppdager fiktive omtaler.

Vi jobber selvfølgelig aktivt for at du som kunde skal være fornøyd, og derfor tar vi også ofte kontakt med dere som har lagt igjen en omtale, om den er negativ eller positiv, som igjen sørger for at vi opprettholder kvalitet på brukeromtaler.

Har du sett eller synes at noen av våre omtaler virker fiktive, setter vi stor pris på om du tar kontakt med oss på kundeservice@sunkost.no