Om Sunkost

Sunkost Netthandel AS

Org nummer: 997 305 728

Som Norges største helsekostkjede har vi i Sunkost satt oss en høy visjon. Vi skal nemlig bidra til å skape en sunnere verden. For vi tror nemlig det at sunnere folk, er gladere folk. Og jo flere glade folk desto sunnere verden.  

Som største kjede i vår bransje har vi som rollemodell påvirkningskraft og et stort ansvar. Vi skal ta gode valg slik at vi sammen lever sunnere og mer bærekraftig og påvirke den verden vi lever i til å bli et bedre sted.

Med 117 butikker over hele Norge strekker vi oss fra Mandal i sør til Vadsø i nord. Men vi er ikke bare butikker, vi er også rådgivere som hver dag går på jobb for å inspirere og veilede til en mer helhetlig, bærekraftig og sunnere livsstil.

Vi kan gi deg de beste rådene om mat og kosttilskudd. Vi kan hjelpe deg med å sove bedre. Vi kan hjelpe deg til å føle deg bedre og sterkere.

Sunkost - Vi kan.  

Årets Franchisekjede 2024

Vi er utrolig stolt og ydmyk over å ha blitt kåret til årets franchisekjede 2024. Dette gir oss en enorm motivasjon til å fortsette det arbeidet vi gjør ute i butikk hver dag for å bidra til å skape en sunnere verden.