Les hvordan Nupo kan gjøre vektreduksjon enklere

Her hos Sunkost kan du lese om hvordan Nupo gjør det enkelt å gå ned i vekt eller holde den på et stabilt nivå, med måltidserstattere eller kosterstatning.

Druesukker, når du trenger rask energi til trening

Tabletter med druesukker kan være nyttig under trening når du trenger rask tilførsel av energi. Sunkost forteller mer om glukose, den mest utbredte sukkerarten.

Femarelle – soyatilskudd ved overgangsalder

Hos Sunkost kan du lese om at tre av fire kvinner opplever plager knyttet til overgangsalderen, og hvordan lette overgangsplager med soyatilskudd som Femarelle.

Ti smarte tips til hva man kan bruke Natron til

Hos Sunkost kan du lese om hvordan Natron ikke bare er et effektivt hevemiddel til baking, men kan også brukes til blant annet rengjøring og fjerne vondt lukt.

Grunnen til at vi trenger tilskudd av vitamin D

Hos Sunkost kan du lese om vitamin D som vi trenger for å opprettholde et normalt immunforsvar og skjelett. Altfor mange får for lite D-vitamin om vinteren.

Gode råd og tips for å støtte opp immunforsvaret

Vi vil alle holde oss sunne og raske. Et normalt immunforsvar er viktig for å holde seg sunn og rask. Hos Sunkost får du råd og produkter for immunforsvaret.

Ti tips til deg som sliter litt med søvnvansker

Hos Sunkost kan du lese at to av ti nordmenn lider av søvnproblemer. Dårlig søvn påvirker energinivået så her er ti tips til deg som sliter med søvnvansker.

Acai – når du trenger en boost av antioksidanter

Hos Sunkost kan du lese om Acai - de blå, saftige bærene som er små bomber av antioksidanter. Lag deg en Acaibowl til frokost med de supersunne antioksidantene!

Hud- og hårvitaminet biotin

Biotin B-vitaminet er viktig for huden og håret. I tillegg bidrar biotin til normal energiomsetning i kroppen.

Jod - viktig for energiomsetningen i kroppen

Sunkost anbefaler at du får i deg nok jod, som er viktig for energiomsetningen vår. Les mer om sporstoffet, jodmangel og jodbehovet gjennom kosten din

Her kan du sjekke om du sover nok om natten

Her hos Sunkost kan du lese om søvnbehov, sjekke selv om du sover nok per natt, og lære mer om søvn og hvor viktig det er for kroppen. Sover du nok om natten?

Hvordan øke fettforbrenningen helt naturlig

Ønsker du å gå ned i vekt, er forbrenningen viktig. Sunkost gir deg tips til hvordan man øker kroppens naturlige forbrenning med trening, kosthold og tilskudd.

Gode tips til miljø- og allergivennlig rengjøring

Her hos Sunkost får du gode tips til miljø- og allergivennlig rengjøring og veganske rengjørings bestselgere fra Sonett, som naturen selv klarer å bryte ned.

Ingefær som krydder og for helsen i tusener av år

Ingefær har vært brukt som krydderplante og medisin for fornøyelsen og ved forkjølelse. Nå får du urten i kosttilskudd, krydder og i te her hos Sunkost.

Kutt saltinntaket ved å bruke urtesalt - Herbamare

Her hos Sunkost kan du lese om hvordan urtesalt hjelper å kutte ned på saltinntaket. Herbamore urtesalt setter god smak på mat som ris, kjøtt, supper og sauser.

Dr.Organic - populær økologiske hudpleie produkter

Her hos Sunkost kan du teste ut den populære og prisvinnende hudpleieserien fra Dr.Organic. Den er både økologisk og parabenfri! Les mer og se hvilke produkter!

Desirees tips til sunn hverdagsmat

Desirèe Andersen er damen bak konseptet bloggen fitfocus.no, som for to år siden ble innlemmet i det utvidede konseptet desireeandersen.no

Ti gode tips til å styrke immunforsvaret ditt

Her hos Sunkost får du ti gode tips for å styrke immunforsvaret med sunn mat, aktivitet, nok søvn og kosttilskudd med vitamin A, C og D, solhatt og honning.

Åtte virkestoffer i L-serin- og granatepletilskudd

Hos Sunkost kan du lese om aminosyren L-serin og granateple. Kombinasjonen av disse kan bidra til normal energiomsetning og hjernens normale funksjon.

Her er fem enkle tips for en sunn og sprek kropp

Det er fort gjort å tenke litt for komplisert når man ønsker å komme i bedre form, eller spise sunnere. Hos Sunkost får du fem tips mot en sunn og sprek kropp.

Slik tilsetter du oljer i kostholdet

MCT står for mellomlange fettsyrer, og er i dag mest kjent innen sportsernæringen. Deres spesielle egenskap er at de absorberes raskt, og lett omsettes til energi i kroppen.

Eksperten svarer: Slik er et vegansk kosthold

Lurer du på hva det innebærer å være veganer, og hva det krever? Lise Flatøy, butikksjef i Sunkost Amfi Futura svarer på spørsmål om en vegansk livsstil.

Derfor bør du spise hvitløk

Det er mange grunner til å spise hvitløk. Hvitløk er en meget populær urt i matlagingen, men den er også herlig for kroppen.

Fermentering | Gammeldags mat er ny mote

Hva kan du om fermentering? Fermentering har vært «in» en god stund og stadig flere kaster seg på trenden.

Tilsett næringsstoffer i smoothien med supermat

Hos Sunkost kan du lese om hvordan du tilsetter smoothien litt ekstra næringsstoffer ved bruk av Supermat som Acai, Chiafrø, Gojibær, hamp, blåbær og råkakao.

Eplecidereddik for god fordøyelse og vektnedgang

Eplecidereddik er kjent for å ha gunstig innvirkning på helsen. Her hos Sunkost får du fem gode helsefordeler i forhold til vektnedgang, fordøyelsen og sykdom.

Helios - økologisk, bærekraftig, etisk og ren mat

Hos Sunkost kan du lese om økologiske, bærekraftige og etiske Helios-matvarer. Se noen av de beste produktene fra Helios og få oppskrift på Pasta Carbonara.

Flere gode kilder til Vitamin D i kosttilskudd

Du skal spise veldig mye fet fisk for å få i deg nok vitamin D, og da er kosttilskudd et godt alternativ for minimumsinntaket. Les mer om hvorfor hos Sunkost.

Johannesbrødkjernemel for glutenfri og vegansk mat

Her hos Sunkost kan du lese om Johannesbrødkjernemel som er et helt glutenfritt og vegansk fortykningsmiddel som er ypperlig for å holde bakverk bedre sammen.

Kreatin - kosttilskudd ved styrketrening og sprint

Hos Sunkost kan du lese om kreatin, et treningstilskudd som er populært ved høyintensiv, eksplosiv trening, som styrketrening og sprint. Kjøp kosttilskudd her!

Keto - vektnedgang bare ved å endre kostholdet

Hos Sunkost kan du lese om keto og hvordan et kosthold med lite karbohydrater kan bidra til at kroppen forbrenner sitt eget fettlager så man går ned i vekt.

Tapioka - glutenfri stivelse, alternativ til hvete

Hos Sunkost for du kjøpt Tapioka, som er en type stivelse fra kassavaplanten som er lett fordøyelig, gir rask energi og bedre konsistent til glutenfri bakverk

Quinoa - inkaenes hellige frø

Inkaene anså quinoa som en gave fra gudene. Frøene inneholder fullverdige proteiner og flere vitaminer og mineraler.

Sunt godteri - Kos deg med god samvittighet

Godteri og snacks hører gjerne med når vi skal kose oss. Godteriet og kos trenger imidlertid ikke være av det usunne slaget. Les mer om sunt godt hos Sunkost!

Sunnere snacks og godteri som sukker alternativ

Hos Sunkost kan du lese om at det kan gi store helsemessige gevinster å bytte ut tradisjonell snacks og sjokolade med sunnere alternativer. Se alternativer her.

Manuka - sitronduftende honning fra manukaplanten

Hos Sunkost kan du lese om den berømte, sitronduftende Manuka honningen som lages av bier som pollinerer manukaplanten, og har bakteriehemmende egeneskaper.

Udo’s Choice forbedrer oksygenopptaket

Udo’s Choice forsyner kroppen med uttallige gode oksygenmagneter, som “prepper løypene” frem til forbrenningsovnene.

Tips til mat før og etter trening

Det kan være lurt å tenke over hva du spiser før og etter trening, både med hensyn til prestasjon og effekt på økten. 

God mat til immunforsvaret

På jakt etter kostholdet som styrker både immunforsvaret og resten av kroppen, endte Gry Hammer på næringstett tradisjonsmat.

De ti beste tipsene ved lettere forkjølelsesplager

Sannsynligheten for å få lettere forkjølelsesplager i løpet av året er ganske stor. Her hos Sunkost får du noen gode råd for å lindre forkjølelsen du har fått.

Mandelmel med masse næring – Glutenfritt og lavkarbo

Mandelmel er et naturlig glutenfritt alternativ til hvetemel. Det passer derfor fint for deg som er glutenallergiker eller som prøver å unngå hvete av andre grunner.

Udo’s Choice øker forbrenningen

De essensielle fettsyrene i Udo’s Choice “slår på” genene som stimulerer fettforbrenningen.

Sunn og smakfull bakst!

Sunkost bakeglede gjør det enkelt å lykkes med smakfull og sunnere bakst! Produktene passer til de fleste kosthold da de aller fleste produktene er fri for sukker, gluten og melk.

Mot lett blærekatarr

Blærekatarr er en kjedelig sommerplage. Kosttilskudd kan både forebygge og lindre.

Kosttilskudd-til-trening

Proteiner og magnesium kan være lurt å ha med i treningsbagen når du trener.

Supermat – perfekt til mat, granola, bakeverk og snacks

Visste du at supermat også finnes som tørket bær og nøtter? Passer perfekt som ren snacks, tilbehør til mat, til granola og til bakverk!

Pass på miljøet og vask mer bærekraftig og grønt

Her hos Sunkost kan du lese om hva gründer av C Soaps sier om at det ikke er noen grunn til å bruke kjemikalier når miljøvennlige vaskemidler gjør samme nytten.

Tid for tang

Spådommen er at tang og tare blir en viktig del av fremtidens sunne kosthold.

Multivitaminer - viktige vitaminer og mineraler

Her hos Sunkost kan du lese om hvordan multivitamin- og mineraltilskudd kan være en god basis for at du får i deg viktige vitaminer og mineraler i hverdagen.

Få tilbake den gode søvnen med melatonintilskudd

Hos Sunkost kan du lese om hormonet melatonin som sørger for at vi blir trøtte om kvelden og får sove. Har du søvnvansker, kan tilskuddet være svært gunstig.

Matcha - dronningen av grønn te - pukka tea | Sunkost

Matcha er den tradisjonelle seremoni-teen i Japan og består av pulverisert grønn te der du får en boost av antioksidanter. Les mer og se produkter hos Sunkost!

MCT Olje - Mellomlange fettsyrer for langvarig energi

MCT olje gir energi uten å øke blodsukkeret. Populær innen trening. Her kan du lære mer om de mellomlange fettsyrene i MCT-oljen.

Alltid sliten og i litt dårlig form

Det er lett å føle seg litt ekstra slapp og sliten i det mørke vinterhalvåret. Slik tar du tilbake energien og holder deg sunn og rask.

Veganisme en trend eller veien til en bedre helse

Hos Sunkost kan du lese om den veganske trenden, hva du må følge med på dersom du har et vegansk kosthold og hvordan du får i deg de viktigste næringsstoffene.

Chiafrø - Superfrø som er rike på omega-3

Chiafrø er små næringsbomber, med høyt innhold av omega-3-fettsyrer, kalsium og flere viktige mineraler og vitaminer.

Omega 3 er viktig tilskudd for hjertet og hjernen

Her hos Sunkost kan du lese at omega 3 er sunt og et viktig tilskudd for hjertet og hjernen. Les om de beste kildene til disse viktige essensielle fettsyrene.

Hvordan lage vitaminrik supermat med Maca pulver

Her hos Sunkost kan du lese om Maca som anses for å være vitaminrik supermat, og kan tilsettes i alt fra smoothies og shakes, til pannekaker og proteinbarer.

Få i deg nok magnesium! Bedre trening - mer energi

Her hos Sunkost får du gode råd om magnesium og trening. Det fantastiske mineralet bidrar til normal energiomsetning så du får mest mulig ut av treningsøkten.

Frisk brunfarge og beskyttelse med betakaroten

Med betakaroten kan du sette litt fart på bruningen, samtidig som du gir huden ekstra beskyttelse.

Nyper – naturens egne C-vitaminbomber

Nyper er svært rike på vitamin C som blant annet bidrar til et normalt immunforsvar. Immunforsvaret er viktig for at vi skal holde oss sunne.

Aloe vera - planten med lindrende, helbredende gel

Hos Sunkost kan du lese om Aloe vera og hvordan plantens gel historisk har blitt brukt som lindrende, beskyttende og heldredende, og gode Aloe vera-produkter.

Lette forkjølelsesplager - kosttilskudd kan hjelpe

Hos Sunkost kan du lese om lettere forkjølelsesplager. Det beste for å ungå rennende nese og hoste er et fungerende immunforsvar. Men kosttilskudd kan hjelpe.

Mineralet kalium for muskler og normalt blodtrykk

Mineralet kalium bidrar til normal funksjon av musklene og er viktig for å opprettholde et normalt blodtrykk. Les om kalium og kjøp kosttilskudd hos Sunkost.

Slik holder du energien oppe i høstmørket

Det er lett å føle seg litt ekstra sliten nå som dagene blir mørkere og kaldere. Her har du 7 tips til hvordan du holder energien oppe og unngår å være så sliten og trøtt hele tiden.

Aminosyrer - viktige byggesteiner for kroppen

Kroppen trenger aminosyrer for å bygge opp proteiner, som er livsviktige for vekst og reparasjon i kroppens vev. Les om protein i mat og tilskudd hos Sunkost.

Molkosan er bra for magen | melkesykebakterier

Molkosan er fermentert myse laget fra økologisk melk og er rik på melkesyre L+ . Den brukes for å fremme en normal fordøyelse. Les mer om produktet hos Sunkost!

Ti tips for en glad mage - fiber, kosthold, detox

Mange nordmenn sliter med fordøyelsen. Hos Sunkost får du ti gode råd for å holde mage og tarm så godt fungerende som mulig. Se også produkter som hjelper!

Kastorolje for tørr hud, tørt hår og ømme muskler

Her hos Sunkost kan du lese om Castor oil, eller kastorolje, som er en rik planteolje som brukes utvortes. Den kan brukes mot tørr hud og tørt og skadet hår.

Spirulina – den næringsrike algen - kosttilskudd

Spirulina er et av verdens mest populære kosttilskudd. Det er svært rikt på proteiner, samt på viktige vitaminer og mineraler. Les mer om algen hos Sunkost!

Proteinpulver, keratin og magnesium i kosttilskudd

Mange tenker at proteintilskudd og kosttilskudd for trening ikke passer for dem. Les Sunkost sin artikkel om fordelene med proteinpulver, keratin og magnesium .

KSM66 Ashwagandha - økt kraft, balanse og harmoni

Her hos Sunkost får du kjøpt KSM66 som er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha, og er ansett som Prinsen av Ayurveda.

Få tilbake den gode søvnen med melatonintilskudd

Hos Sunkost kan du lese om hormonet melatonin som sørger for at vi blir trøtte om kvelden og får sove. Har du søvnvansker, kan tilskuddet være svært gunstig.

Solhatt ved lettere forkjølelsesplager

Solhatt er en av de mest populære urtene vi har. Mange finner fram solhatt når lett hoste eller sår hals melder seg. Solhatt kan støtte immunforsvaret.

Sett fart på forbrenningen med aktivitet og søvn

Ofte er det enkleste det beste - Dropp ekstreme dietter, legg inn mer hverdagsaktivitet og få nok søvn. Les mer om kropp, forbrenning og detox her hos Sunkost.

Sink for immunforsvar, hud, hår, negler, syn, ben

Mineralet sink er viktig for et normalt fungerende immunforsvar. Men det er også er viktig for hud, hår og negler. Les mer og se sink-produkter her hos Sunkost.

Styrk magen med Probiotika | Råd - Informasjon

Probiotika tilskudd kan være lurt å ta for å sikre en normalt fungerende fordøyelse. Les mer om tarmens bakterieflora og se probiotika-produkt her hos Sunkost.

Vegansk kosthold - næringsstoffene du må få i deg

Her hos Sunkost kan du lese om vegansk, plantebasert kosthold og de næringsstoffene man må være oppmerksom på å få i seg om man er vegetarianer eller veganer.

Brennesle - brukt i årtusener

Brennesle har i årtusener blitt brukt blant annet som lett vanndrivende middel og som en urt ved lettere leddplager og lett hoste.

Vitamin B12 for energiomsetningen og nervesystemet

Her hos Sunkost kan du lese om hvordan Vitamin B12 hjelper deg med energiomsetningen og nervesystemet, og hvordan få kjøpe tilpasset kosttilskudd med vitaminet.

Femten tips for mindre allergiplager i sommer

Vår og sommer er en slitsom tid for mange allergiske. Har du lette allergiplager, kan disse femten tipsene og utvalgte kosttilskuddene fra Sunkost hjelpe deg.

Her er hva som finnes av naturlig sukkererstatning

Det finnes mange alternativer til hvitt raffinert sukker å få kjøpt i helsekost. Her hos Sunkost kan du lese mer om hvilke typer naturlige sukkererstatning.

5 treningsøvelser i parken

Treningsøvelser i parken trenger ikke å være vanskelig! Personlig trener Johanna Grønneberg Mesa viser deg 5 enkle øvelser man kan gjøre

Bedre livskvalitet med intervalltrening utendørs

Er du en av de som er lei av å se ut det samme vinduet eller inn i en grå vegg mens du løper?

Ginseng - roten som gir deg yteevne og vitalitet

Her hos Sunkost kan du lese om Ginseng, og hvordan denne roten har blitt brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk medisin for å øke fysisk yteevne og vitalitet

Kom i gang med treningen

Hvis du ønsker å komme i gang med treningen og beholde de gode vanene, bør du være litt bevisst i oppstartsfasen.

Fitfocus.no - Populær blogg om sunn og god mat og enkel trening

Som blogger var PT og kostholdsveileder Desirée Andersen (36) treig i startgropen. Likevel klarte hun i løpet av et halvt år å ta innersvingen på de fleste treningsblogger.