Alltid sliten og halvsyk

Det er lett å føle seg litt ekstra slapp og sliten i det mørke vinterhalvåret. Slik tar du tilbake energien og holder deg frisk.
Learn more

Chiafrø - Superfrø som er rike på omega-3

Chiafrø er små næringsbomber, med høyt innhold av omega-3-fettsyrer, kalsium og flere viktige mineraler og vitaminer.
Learn more

Lag vitaminrik supermat med maca

Maca anses for å være vitaminrik supermat, og kan tilsettes i alt fra smoothies og shakes, til pannekaker og proteinbarer.
Learn more

Frisk brunfarge og beskyttelse med betakaroten

Med betakaroten kan du sette litt fart på bruningen, samtidig som du gir huden ekstra beskyttelse.
Learn more

Aloe vera - planten med en lindrende gel

Aloe vera-gel er kjent for sine fuktighetsgivende og pleiende egenskaper, og er derfor ofte benyttet som ingrediens i hudpleieprodukter og som ren gel.
Learn more

Kalium for blodtrykket

Mineralet kalium bidrar til nervesystemets normale funksjon og normal funksjon av musklene. Kalium er viktig for å opprettholde et normalt blodtrykk.
Learn more

Den veganske bølgen

Stadig flere velger et liv basert på plantekost og blir veganere. Er veganisme bare en trend – eller veien til en bedre helse?
Learn more

Omega 3 – derfor trenger du det

Du har sikkert hørt at omega 3 er sunt. Men vet du hvorfor du bør få i deg nok omega-3?
Learn more

Bedre trening med magnesium

Har du opplevd at du går tom for energi mot slutten av en treningsøkt? Da kan det hende at du trenger mer magnesium
Learn more

Nyper – naturens egne C-vitaminbomber

Nyper er svært rike på vitamin C som blant annet er godt for immunforsvaret vårt og dermed for at vi skal holde oss sunne.
Learn more

Forkjølelse – dette kan hjelpe

Høst og vinter er høysesong for influensa og forkjølelse. Den beste forsikringen mot lette symptomer som rennende nese og hoste er et godt immunforsvar
Learn more

Slik holder du energien oppe i høstmørket

Det er lett å føle seg litt ekstra sliten nå som dagene blir mørkere og kaldere. Her har du 7 tips til hvordan du holder energien oppe og unngår å være så sliten og trøtt hele tiden.
Learn more

Aminosyrer – Kroppens viktige byggesteiner

KSM66 er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha. Er ansett som Prinsen av Ayurveda – benyttet i årtusener for å bidra til økt kraft, balanse og harmoni.
Learn more

Molkosan for magen

Molkosan er fermentert myse, laget fra økologisk melk. Den fermenterte mysen er rik på melkesyre L+ og kan fremme en normal fordøyelse.
Learn more

10 tips for en glad mage

Er du lei av at magen slår seg vrang? Mange sliter med fordøyelsen. Her har du 10 gode råd for å holde mage og tarm så godt fungerende som mulig.
Learn more

Kastorolje for hud hår og ømme muskler

Castor oil, eller kastorolje, er en rik planteolje som brukes utvortes. Bruk den mot tørr hud, tørt og skadet hår >>
Learn more

Spirulina – den næringsrike algen

Spirulina er et av verdens mest populære kosttilskudd. Det er svært rikt på proteiner, samt på viktige vitaminer og mineraler.
Learn more

KSM66 - verdens beste Ashwagandha

KSM66 er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha. Er ansett som Prinsen av Ayurveda – benyttet i årtusener for å bidra til økt kraft, balanse og harmoni.

Få tilbake søvnen med melatonin

Melatonin er et hormon som sørger for at vi blir trøtte om kvelden og får sove. Har du søvnvansker, kan tilskudd med melatonin være gunstig.

Solhatt-mot-forkjolelse

Solhatt er en av de mest populære urtene vi har. Mange finner fram solhatt når hoste eller sår hals melder seg. Solhatt kan styrke immunforsvaret og hjelpe ved forkjølelsessymptomer.

Sink – når du vil holde deg sunn

Mineralet sink er viktig for et normalt fungerende immunforsvar. Visste du at det også er viktig for hud, hår og negler, samt for synet og benbygningen.

Vegansk-kosthold

Å ha et plantebasert kosthold er i vinden. Det er ikke vanskelig å få i deg alle næringsstoffer selv om du velger bort kjøtt og fisk. Du må imidlertid passe godt på at du får i deg alt du trenger. Disse næringsstoffene må du være oppmerksom på.

Vitamin B12 for energi og nervesystemet

Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og er et viktig vitamin for energiomsetningen i kroppen.

Naturlig sukkererstatning - hva finnes der?

Det finnes mange alternativer til hvitt raffinert sukker å få kjøpt i helsekost.

Fordelene med proteinpulver, kreatin og magnesium

Du er kanskje en av mange som tenker at proteintilskudd og kosttilskudd for trening ikke passer for deg, men vet du fordelene det kan gi?

Probiotika – Styrk de «gode» bakteriene i tarmen.

Probiotika tilskudd kan være lurt å ta for å sikre en normalt fungerende fordøyelse. Da bidrar du til en god balanse i tarmen.

Brennesle - medisinplante i årtusener

Brennesle har en lang historie i folkemedisinen, blant annet som lett vanndrivende middel og som en urt ved leddplager og hoste.

Slik lindrer du allergiplager

Vår og sommer kan være en slitsom tid for deg som er allergisk. Har du lette allergiplager, kan disse tipsene hjelpe deg.

Ginseng - den styrkende roten

Ginseng har blitt brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk medisin, blant annet for å øke fysisk yteevne og vitalitet.