Eplecidereddik for fordøyelse og vekt

Eplecidereddik er kjent for å ha gunstig innvirkning på helsen. Den skal blant annet være god for fordøyelsen og for vektnedgang.

Derfor kan det være bra å ta en detox kur

Er du mye trøtt og sliten, har du plager med fordøyelsen eller skulle du gjerne kvittet deg med et par kilo? Da kan detox være en god idé. 

Matcha – dronningen av grønn te

Matcha er den tradisjonelle seremoni-teen i Japan og består av pulverisert grønn te. Her får du en «boost» av antioksidanter, så du kan med fordel inkludere Matcha-te i hverdagen. 

Tretten måter du kan bruke kokosolje

Kokosolje er blitt kjent som et mirakelprodukt, som kan brukes til alt! Ikke bare kan det brukes til å lage god mat, men det kan også brukes til å gi fuktighet til hud, hår og negler – samt mange andre bruksområder!

Styrk magen med gode Probiotika bakterier i tarmen

Probiotika tilskudd kan være lurt å ta for å sikre en normalt fungerende fordøyelse. Les mer om tarmens bakterieflora og se probiotika-produkt her hos Sunkost.

Proteinpulver, kreatin og magnesium i kosttilskudd

Mange tenker at proteintilskudd og kosttilskudd for trening ikke passer for dem. Les Sunkost sin artikkel om fordelene med proteinpulver, kreatin og magnesium .

Spirulina – den næringsrike algen - kosttilskudd

Spirulina er et av verdens mest populære kosttilskudd. Det er svært rikt på proteiner, samt på viktige vitaminer og mineraler. Les mer om algen hos Sunkost!

Bokhvete: Små næringsbomber

Mange tror at bokhvete er en kornsort, men det er det faktisk ikke. Bokhvete er en liten nøtt. Navnet kommer antakeligvis av at bokhvetefrøene ligner på bøkefrø.

Tolv gode tips mot oppblåst mage og luft i tarmene

Mange nordmenn plages av oppblåst mage. Hos Sunkost finner du gode råd for når magen din er oppblåst, stinn eller kranglete. Kjøp melkesyrebakterie produkter!

Stress ned med eteriske oljer

Eteriske oljer er kjent for sine terapeutiske egenskaper. De velduftende oljene kan hjelpe deg å roe ned i en travel hverdag, og de kan gjøre godt for både kropp og sinn.

Hvordan øke fettforbrenningen helt naturlig

Ønsker du å gå ned i vekt, er forbrenningen viktig. Sunkost gir deg tips til hvordan man øker kroppens naturlige forbrenning med trening, kosthold og tilskudd.

Få god fordøyelse med fiberhusk - psylliumfrø

Hos Sunkost kan du lese om fiberhusk og at disse puveriserte skallene av psylliumfrø er svært rike på fiber og bra å spise for en godt fungerende fordøyelse.

Lindring for stive ledd og muskler under trening

Her hos Sunkost får du noen tips til hvordan du kan få mindre vondt i muskler og ledd, slik at det blir lettere å få trent. Se også kosttilskudd som hjelper.

Sukrin: Ofte stilte spørsmål

Sukrin er en sukkererstatning du sikkert har sett i hyllene før. Men er Sukrin naturlig? Er det sunt? Her får du svar på de mest stilte spørsmålene om Sukrin.

Mineralet kalium for muskler og normalt blodtrykk

Mineralet kalium bidrar til normal funksjon av musklene og er viktig for å opprettholde et normalt blodtrykk. Les om kalium og kjøp kosttilskudd hos Sunkost.

Aminosyrer - viktige byggesteiner for kroppen

Kroppen trenger aminosyrer for å bygge opp proteiner, som er livsviktige for vekst og reparasjon i kroppens vev. Les om protein i mat og tilskudd hos Sunkost.

Åtte virkestoffer i L-serin- og granatepletilskudd

Hos Sunkost kan du lese om aminosyren L-serin og granateple. Kombinasjonen av disse kan bidra til normal energiomsetning og hjernens normale funksjon.

Få tilbake den gode søvnen med melatonintilskudd

Hos Sunkost kan du lese om hormonet melatonin som sørger for at vi blir trøtte om kvelden og får sove. Har du søvnvansker, kan tilskuddet være svært gunstig.

Ginseng - roten som gir deg yteevne og vitalitet

Her hos Sunkost kan du lese om Ginseng, og hvordan denne roten har blitt brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk medisin for å øke fysisk yteevne og vitalitet

Molkosan med melkesyre L+ for bedre fordøyelse

Molkosan er fermentert myse laget fra økologisk melk og er rik på melkesyre L+ . Den brukes for å fremme en normal fordøyelse. Les mer om produktet hos Sunkost!

Sunt godteri - kos deg med god samvittighet

Er du glad i godteri eller snacks til TV-kvelden i helgen? Eller kanskje søtsuget melder seg på ukedagene også? Hvis du ønsker et sunnere alternativ til vanlig godteri og snacks, finnes det mange muligheter.

Grønn kraft fra plantene

Klorofyll gir plantene grønnfargen sin, men visste du at klorofyll virker som en antioksidant i menneskekroppen?

Vitamin B12 for energiomsetningen og nervesystemet

Her hos Sunkost kan du lese om hvordan Vitamin B12 hjelper deg med energiomsetningen og nervesystemet, og hvordan få kjøpe tilpasset kosttilskudd med vitaminet.

Sunn snacks og godteri

Vi forbinder gjerne potetgull, sjokolade, godteri og kaker med kos. Det kan imidlertid gi store helsemessige gevinster å bytte ut tradisjonell snacks og sjokolade med sunnere alternativer. Her har du noen tips til sunnere snacks.

Tapioka - smart stivelse i glutenfri mat

Tapioka er en type stivelse som kommer fra kassavaplanten, en vanlig matplante i Sør-Amerika. Den glutenfrie stivelsen er lett fordøyelig og gir rask energi, og den kan gi bedre konsistens til glutenfrie bakverk.

Tilskudd med rødgjæret ris for lavere kolesterol

Hos Sunkost kan du lese om hvordan kosttilskudd med rødgjæret ris kan senke LDL-kolesterolet. Høyt kolesterol er en risikofaktor for hjerte- og karsykdommer.

Biotin - Hud- og hårvitaminet

B-vitaminet biotin er viktig for huden og håret. I tillegg bidrar biotin til normal energiomsetning i kroppen.

Hva er bra med Quinoa?

Quinoa er et frø som er stappfullt av næringsstoffer. Det flotte er at det også er fri for gluten, det smaker godt og det er enkelt å bruke!  Her kan du lese mer om fordelene.

Ti gode råd for å holde mage og tarm ved like

Mange nordmenn sliter med fordøyelsen. Hos Sunkost får du ti gode råd for å holde mage og tarm så godt fungerende som mulig. Se også produkter som hjelper!

Femarelle - tilskudd for plager i overgangsalderen

Hos Sunkost kan du kjøpe Femarelle som bidrar med å redusere diffuse plager i overgansalderen. Her kan du lese om kosttilskuddet og hva som passer best for deg.

Kollagen, huden og aldring - Jakten på ungdomskilden

Når vi blir eldre mister huden sin naturlige evne til å produsere nok kollagen og elastin, som holder huden vår stram og elastisk. Resultatet er at huden blir tynnere, tørrere, slappere, blassere og ikke minst rynkete.

Stevia – et natulig søtningsstoff uten kalorier

Hos Sunkost kan du lese om Stevia som kommer fra planter, er helt naturlig og er et godt alternativ til sukker om du ønsker å gå ned i vekt eller leve sunnere.

Natron - ikke bare et effektivt hevemiddel til baking

Natron er et effektivt hevemiddel når du baker lapper, sjokoladekake og lefser. Men visste du at natron også kan brukes til å gjøre rent på kjøkken og bad, og til å fjerne vond lukt fra kjøleskapet og fra sko?

Ny helsetrend – Bulletproof Coffee

Bulletproof kaffe er i all enkelhet kaffe tilsatt fett i form av smør og kokosfett, og gjerne blandet godt sammen i en blender. For mange høres det kanskje rart ut å tilsette smør i frokostkaffen, men å starte dagen på denne måten gir deg rask energi. Perfekt for deg som for eksempel trener om morgenen, eller bare trenger litt ekstra energi når du står opp.

Slik holder du energien oppe i høstmørket

Det er lett å føle seg litt ekstra sliten nå som dagene blir mørkere og kaldere. Her har du 7 tips til hvordan du holder energien oppe og unngår å være så sliten og trøtt hele tiden.

KSM66 Ashwagandha - økt kraft, balanse og harmoni

Her hos Sunkost får du kjøpt KSM66 som er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha, og er ansett som Prinsen av Ayurveda.

Ta soya om du sliter med plager i overgangsalderen

Hos Sunkost kan du lese om hvordan soya kan hjelpe mot plager i forbindelse med overgangsalderen og hvilke tilskudd man kan kjøpe for å lindre overgangsplager.

Bedre søvnrutiner og mer overskudd i hverdagen

Mange sliter for tiden med for lite overskudd, og det kan ha en sammenheng med dine søvnrutiner! Her hos Sunkost får du noen gode tips til bedre nattesøvn.

Vegansk kosthold - næringsstoffene du må få i deg

Her hos Sunkost kan du lese om vegansk, plantebasert kosthold og de næringsstoffene man må være oppmerksom på å få i seg om man er vegetarianer eller veganer.

Brennesle - en næringsrik urt brukt i årtusener

Hos Sunkost kan du lese om hvordan Brennesle i årtusener har blitt brukt blant annet som vanndrivende middel som en urt, ved lettere leddplager og lett hoste.

Udo’s Choice for huden

I følge den verdenskjente fettforskeren Dr. Udo Erasmus kan de riktige fettsyrene blant annet smøre huden innenfra, gjøre musklene sterkere og mer utholdende.

Gode råd når du plages med uproduktiv, lett hoste

Her hos Sunkost får du gode råd om du plages med uproduktiv og lett hoste, som ofte skyldes en form for irritasjon. Få tips til gode hostesafter som hjelper!

Acai – når du trenger en boost av antioksidanter

De mørkelilla acaibærene er små bomber av antioksidanter. Lag deg en smoothie med acai for å lade opp med de supersunne antioksidantene.

Chiafrø - Superfrø som er rike på omega-3

Chiafrø er små næringsbomber, med høyt innhold av omega-3-fettsyrer, kalsium og flere viktige mineraler og vitaminer. De er også rike på proteiner og fiber.

Frisk brunfarge og beskyttelse med betakaroten

Nå kommer snart solen for fullt. Kanskje du gleder deg til å få farge i ansiktet og på kroppen? Med betakaroten kan du sette litt fart på bruningen, samtidig som du gir huden ekstra beskyttelse.

Seks gode tips og råd til å redusere søtsuget

Du vet kanskje ikke hva, men du bare vet at du har lyst på noe å tygge på. Hos Sunkost kan du lese seks gode tips for når man har fått et skikkelig søtsug.

Ingefær som krydder og for helsen i tusener av år

Ingefær har vært brukt som krydderplante og medisin for fornøyelsen og ved forkjølelse. Nå får du ingefær i kosttilskudd, krydder og i te her hos Sunkost.

Hjemmelaget ansiktsmaske

Gi huden din ny glød med enkle råvarer.

Solhatt for immunforsvar og ved forkjølelsesplager

Solhatt er en av de mest populære urtene Sunkost har. Solhatt kan støtte immunforsvaret og mange finner fram solhatt når lett hoste eller sår hals melder seg.

Keto - Kosthold med svært få karbohydrater

Hvis du vil ned i vekt kan et kosthold som nærmest er fritt for karbohydrater være en kickstart på vektnedgangen. Et kosthold med svært lite karbohydrater kan nemlig bidra til at kroppen forbrenner sine egne fettlagre.

Gurkemeie - superkrydder for myke og smidige ledd

Her hos Sunkost kan du lese om hvordan gurkemeie hjelper deg med lette magesmerter, hodepine og ømme eller stive muskler og ledd, og hvordan kjøpe kosttilskudd.

Dr.Organic – prisvinnende hudpleie

Har du testet ut den populære og prisvinnende hudpleieserien fra Dr.Organic? Den er både økologisk og parabenfri!

Jod er viktig for energiomsetningen i kroppen

Sunkost anbefaler at du får i deg nok jod, noe som er viktig for energiomsetningen vår. Les mer om sporstoffet, jodmangel og jodbehovet gjennom kosten din her.

Nyper - falsk frukt som er stapp full av Vitamin-c

Hos Sunkost kan du lese at nyper er svært rike på vitamin-C og bidrar til et normalt immunforsvar. Immunforsvaret er viktig for at vi skal holde oss sunne.