Eplecidereddik for fordøyelse og vekt

Eplecidereddik er kjent for å ha gunstig innvirkning på helsen. Den skal blant annet være god for fordøyelsen og for vektnedgang.

God fordøyelse med fiberhusk

Visste du at fiberhusk består av knuste loppefrø-skall som er svært rike på fiber? Bruk for en godt fungerende fordøyelse.

Styrk de «gode» bakteriene i tarmen

Probiotika-tilskudd kan være lurt å ta for å sikre en normalt fungerende fordøyelse. Da bidrar du til en god balanse i tarmens bakterieflora.

Ti tips for en glad mage

Er du lei av at magen slår seg vrang? Mange sliter med fordøyelsen. Her har du ti gode råd for å holde mage og tarm så godt fungerende som mulig.

Gode råd mot opplåst mage

Luft i tarmene er helt normalt, men hos mange kan oppblåst mage være et problem i hverdagen. Her har du noen råd når magen er oppblåst, stinn eller kranglete

Tanker om tarmen

Tarmen er kroppens største organ og inneholder opp til hundre ganger flere bakterier enn det er celler i kroppen. Rundt 70 prosent av immunforsvaret vårt ligger i tarmen.

Molkosan for magen

Molkosan er fermentert myse laget av økologisk melk. Den fermenterte mysen er rik på melkesyre L+ og brukes for å fremme en normal fordøyelse.

Derfor bør du spise fermentert mat

Med noen hederlige unntak som surdeigsbrød, ost, syrnet melk og vin, er det aller meste av maten vi spiser industrielt fremstilt mat uten levende bakterier. Dette liker fordøyelsen vår dårlig!