Eplecidereddik for mage - tarm | Råd - Informasjon

Eplecidereddik er kjent for å ha gunstig innvirkning på helsen. Her hos Sunkost får du fem gode helsefordeler i forhold til vektnedgang, fordøyelsen og sykdom.

Gode råd mot oppblåst mage | melkesyrebakterier

Mange nordmenn plages av oppblåst mage. Hos Sunkost kan du finne gode råd for når magen er oppblåst, stinn eller kranglete. Kjøp melkesyrebakterie produkter!

Ti tips for en glad mage - fiber, kosthold, detox

Mange nordmenn sliter med fordøyelsen. Hos Sunkost får du ti gode råd for å holde mage og tarm så godt fungerende som mulig. Se også produkter som hjelper!

Molkosan er bra for magen | melkesykebaketerier

Molkosan er fermentert myse laget fra økologisk melk og er rik på melkesyre L+ . Den brukes for å fremme en normal fordøyelse. Les mer om produktet hos Sunkost!

God fordøyelse med fiberhusk

Visste du at fiberhusk består av knuste loppefrø-skall som er svært rike på fiber? Ikke bare bidrar den til optimal fordøyelse - den er også super i glutenfri bakst!

Styrk magen med Probiotika | Råd - Informasjon

Probiotika tilskudd kan være lurt å ta for å sikre en normalt fungerende fordøyelse. Les mer om tarmens bakterieflora og se probiotika-produkt her hos Sunkost.

Tanker om tarmen

Tarmen er kroppens største organ og inneholder opp til hundre ganger flere bakterier enn det er celler i kroppen.

Syv eksempler på fermentert mat | Berit Nordstrand

Lege Berit Nordstrand sine syv beste tips til fermenterte matvarer som beriker bakteriemangfoldet i tarmen. Les hvorfor fermentert mat anbefales hos Sunkost.