Spar 13,- på dette produktet. Bli medlem nå eller logg inn
om du allerede er medlem.
Vi spanderer frakt over 199,-
Klikk & Hent i 100 butikker
Frakt: 2-4 virkedager
Alltid gode tilbud
Innhold: 1 kg
Varekode: 70105
Speltmel, siktet, 1 kg, økologisk, Manna
Siktet spelt gir deg luftig og lett bakverk med en nøtteaktig tødsj. Et svakere gluten enn det som er i hvete kan være godt for magen.
Kornsorten foretrekkes ofte av folk som er sensitive overfor gluten, siden gluten i spelt er svakere enn i hvete.
Spelt inneholder jern, sink kobber og vitamin B17. Den innholder proteiner, fett og fiber.
Spelt kan bidra gunstig i forhold til fordøyelseproblemer og magesmerter.
Product description:
Spelt er et urkorn og har sitt opphav fra Enkorn og Emmer. Kornet stammer fra Midtøsten og har vært dyrket i Norge siden steinalderen.
I den senere tid har oppmerksomheten økt rundt spelt.Kornsorten foretrekkes ofte av folk som er sensitive overfor gluten, siden gluten i spelt er svakere enn i hvete. Forskjellen på næringsverdien i spelt og hvete er ikke veldig stor.
Økologisk.
Allergiinformasjon: Inneholder gluten.
BRUK
Du kan erstatte hvete med spelt i ulike bakverk. Du må bare tilpasse elting og vannmengde.
Brød bakt av spelt blir litt mørkere og får en nøtteaktig tødsj. Det holder seg ofte litt bedre.
Spelt liker ikke svært høye temperaturer. Vær derfor oppmerksom dersom du skal lage hvit saus av spelt.
VITAMINER OG MINERALER
Spelt inneholder jern, sink kobber og vitamin B17. Den innholder proteiner, fett og fiber.
Proteinenene i spelt inneholder alle de ni essensielle aminosyrer som trengs i menneskekroppen. Disse aminosyrene kan kroppen ikke produsere selv.
Spelt kan bidra gunstig i forhold til fordøyelseproblemer og magesmerter.
ØKOLOGISKE FORDELER
Produktet er produsert uten ved hjelp av sprøytemidler eller kunstgjøsel. Det inneholder ingen kunstige smak- og konserveringsmidler.
Bruksområde :
Du kan erstatte hvete med spelt i ulike bakverk. Du må bare tilpasse elting og vannmengde.Brød bakt av spelt blir litt mørkere og får en nøtteaktig tødsj. Det holder seg ofte litt bedre.Spelt liker ikke svært høye temperaturer. Vær derfor oppmerksom dersom du skal lage hvit saus av spelt.
Tips :
Spelt liker ikke svært høye temperaturer. Vær derfor oppmerksom dersom du skal lage hvit saus av spelt.
Merk :
Næringsinnhold :Næringsinnhold per 100ml:
Energi(kj/kcal)
1450 kJ/340 kcal
Fett
1,5 g g
Hvorav:
– mettede fettsyrer
0,0 g g
Karbohydrater
70 g g
Hvorav:
– sukkerarter
0,0 g g
Kostfiber
3 g g
Protein
11 g g
Salt
0,0 g g
Ingredienser :
Siktet speltmel .
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/speltmel-siktet955Speltmel, siktethttps://sunkost.no//media/catalog/product/s/u/sunkost_706020-20speltmel-siktet-1-kg-_c3_b8kologisk20manna__2771__h62090134.png6363NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Mel, korn og gryn/Kampanjer/Jul/Ingredienser til julebakst/Behov/Økologisk mat/Kampanjer/Medlemstilbud/Kampanjer/Medlemstilbud/Eksklusive medlemstilbud172216164616961506154Siktet spelt gir deg luftig og lett bakverk med en nøtteaktig tødsj. Et svakere gluten enn det som er i hvete kan være godt for magen. Spelt er et urkorn og har sitt opphav fra Enkorn og Emmer. Kornet stammer fra Midtøsten og har vært dyrket i Norge siden steinalderen.
I den senere tid har oppmerksomheten økt rundt spelt.Kornsorten foretrekkes ofte av folk som er sensitive overfor gluten, siden gluten i spelt er svakere enn i hvete. Forskjellen på næringsverdien i spelt og hvete er ikke veldig stor.
Økologisk.
Allergiinformasjon: Inneholder gluten.
BRUK
Du kan erstatte hvete med spelt i ulike bakverk. Du må bare tilpasse elting og vannmengde.
Brød bakt av spelt blir litt mørkere og får en nøtteaktig tødsj. Det holder seg ofte litt bedre.
Spelt liker ikke svært høye temperaturer. Vær derfor oppmerksom dersom du skal lage hvit saus av spelt.
VITAMINER OG MINERALER
Spelt inneholder jern, sink kobber og vitamin B17. Den innholder proteiner, fett og fiber.
Proteinenene i spelt inneholder alle de ni essensielle aminosyrer som trengs i menneskekroppen. Disse aminosyrene kan kroppen ikke produsere selv.
Spelt kan bidra gunstig i forhold til fordøyelseproblemer og magesmerter.
ØKOLOGISKE FORDELER
Produktet er produsert uten ved hjelp av sprøytemidler eller kunstgjøsel. Det inneholder ingen kunstige smak- og konserveringsmidler.Manna007090016031382add-to-cartMannaSpeltmel, siktet, 1 kg, økologisk, MannaKornsorten foretrekkes ofte av folk som er sensitive overfor gluten, siden gluten i spelt er svakere enn i hvete.Spelt inneholder jern, sink kobber og vitamin B17. Den innholder proteiner, fett og fiber.Spelt kan bidra gunstig i forhold til fordøyelseproblemer og magesmerter.Du kan erstatte hvete med spelt i ulike bakverk. Du må bare tilpasse elting og vannmengde.Brød bakt av spelt blir litt mørkere og får en nøtteaktig tødsj. Det holder seg ofte litt bedre.Spelt liker ikke svært høye temperaturer. Vær derfor oppmerksom dersom du skal lage hvit saus av spelt.Spelt liker ikke svært høye temperaturer. Vær derfor oppmerksom dersom du skal lage hvit saus av spelt. Siktet speltmel .