Se flere produkter som er godt for:

Liposomal Curcumin med Resveratrol

Innhold: 180 ml
Varekode: 50389
598,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
598,-
 • Vi spanderer frakt over 199,-
 • Klikk & Hent i 100 butikker
 • Frakt: 2-4 virkedager
 • Alltid gode tilbud
Innhold: 180 ml
Varekode: 50389

Curcumin fra gurkemeie i lett opptakbar form

Liposomal Curcumin med Resveratrol er et liposomalt tilskudd, hvor fettbobler er fylt med Curcumin med Resveratrol. Fettboblene (liposomene) ligner på kroppens egne cellevegger, som også er bygget opp av fett. En dråpe har ca. 100 millioner bobler. Liposomboblene beskytter beskytter Curcumin med Resveratrol så det ikke mister kraft på vei frem til målcellen.
Med virkestoffet curcumin fra gurkemeie
Også med reservatrol fra planter
Ved stive ledd

Product description:

Dette kosttilskuddet inneholder både curcumin fra gurkemeie og resveratrol. Curcumin er en antioksidant. Oksidativt stress er en ubalanse mellom produksjon og nøytralisering av frie radikaler. Frie radikaler er et naturlig biprodukt av cellenes stoffomsetning (celleåndingen), og de frie radikalene kan bidra til celleskade. Antioksidanter beskytter cellene mot de skadelige virkningene av frie radikaler. Resveratrol er et naturlig forekommende stoff i planter. Resveratrol er mest kjent fra rødvin og er hemmeligheten bak rødvinens mulige helsegevinst. Når vi bruker liposomal-teknikken, øker opptaket i et gurkemeie-kosttilskudd drastisk. Stoffet kan bedre komme fram til de områdene hvor kroppen trenger ekstra hjelp. Brukes ved stive og ømme ledd.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Tips : Lechitinet er ikke fra mais, men fra solsikke. Vi anbefaler at du tar tilskuddet på tom mage fordi det kommer raskere inn i blodomløpet. Kan blandes i vann eller juice. Hvis det holdes i munnen går det direkte over til blodet.

 • Innhold per anbefalt døgndose :

  % av RI*6 ml% av RI*
  Curcuminoider (fra gurkemeie) (mg)200
  Reservatrol (mg)75

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

 • Oppbevaring : Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Konsumeres etter 60 dager etter åpning for å garantere minimal harskning av lechitinet.

 • Ingredienser : Curcuminoider (fra gurkemeie), reservatrol, fosfatidylkolin glycerinkompleks og omega-9 fra solsikkeolje, renset vann, naturlig smakstilsetning fra frukt og bær, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.