Se flere produkter som er godt for:

Noka Taco gryte

Innhold: 7 stk
SKU: 52163
259,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
259,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
52163
Utsolgt i nettbutikken
SKU
52163
 • Vi spanderer frakt over 499,-
 • Klikk & Hent i 100 butikker
 • Frakt: 2-4 virkedager
 • Alltid gode tilbud
Innhold: 7 stk
SKU: 52163

7 vektreduserende tacogryter.

Noka Taco gryte og Noka Middager er ideelle både om du vil raskt og mye ned i vekt eller du skal ned kun få kilo og i et mer moderat tempo. Ideell til å stabilisere vekten etter at vektmålet er nådd. Som din livsstildiett: Ta ett eller to fullverdige NOKA-måltider daglig for å holde kontroll på vekten. Hvert eneste NOKA-måltid er fullverdig og kan erstatte enkeltstående måltider eller all annen mat. Hvert måltid inneholder alle nødvendige vitaminer, mineraler, protein, fettsyrer, sporstoff, kostfiber og karbohydrater (riktig fordeling). Denne retten kan kombineres med alle øvrige NOKA-produkter. OBS! Vegetabilsk og uten kunstig søtning!

Product description:

Noka Taco gryteInnhold: 420 gram, tilsvarer 7 fullverdige måltider (7 posr per eske). Ingredienser: Soyaprotein, tørkede grønnsaker, soyabønneolje, maisstivelse, solsikkeolje, mexikansk chilipulver, alle 11 essensielle mineralene, alle 12 essensielle vitaminene og sporstoff.Bruksanvisning & TipsErstatt 3 til alle dagens 4 hovedmåltider med NOKA og gå raskt og helsemessig trygt ned i vekt. Stabiliser og behold ønsket vekt: Erstatt da fra 1 til 3 av dagens hovedmåltider så lenge det er behov. NOKA egner seg for alle grader av overvekt. Ypperlig som ernæringstilskudd og som sportsernæring.AllergiinformasjonMelkeprotein, soya og paprika. Melkeproteinallergikere (ekte melkeallergi) og de som reagerer på paprika eller soya kan ikke bruke produktet. Det kan være spor av gluten, selleri, egg og sulfitter, da varen er tilvirket på maskiner som prosesserer hvetemel, egg, selleri og sulfitter. De med cøliaki og de som reagerer etter å ha spist soya kan ikke bruke produktet.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

 • Næringsinnhold : Næringsinnhold per 100ml:

  Energi(kj/kcal)1490 kj / 355 kcal
  Fett9,0 g g
  Hvorav:
  – mettede fettsyrer0,5 g g
  Karbohydrater32,3 g g
  Hvorav:
  – sukkerarter9,1 g g
  Kostfiber12,2 g g
  Protein30,0 g g

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.