Se flere produkter som er godt for:

Solaray Fermentert Chaga

Innhold: 60 kapsler
329,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
329,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
20430
Utsolgt i nettbutikken
SKU
20430
 • Fri frakt over 199,-
 • Klikk & Hent i 100 butikker
 • Frakt: 2-4 virkedager
 • Alltid gode tilbud
Innhold: 60 kapsler

Sopp mot stress - og en sterk antioksidant

Solaray Fermentert Chaga er en god antioksidant som kan beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. Soppen har et naturlig høyt innhold av polysakkarider/betaglukaner, som kan bidra til et normalt immunforsvar.
For et normalt fungerende immunforsvar
For normal funksjon av hjerte- og karsystemet
Kan bidra til normal stressrespons og dermed styrke deg mot stress

Product description:

Soppen Chaga, også kalt “kreftkjuke” eller “det sorte gullet”, vokser som svulstlignende utvekster på bjørketrær, og er særlig utbredt i Sibir og Øst-Europa. Soppen inneholder naturlig høye nivåer av superoksid dismutase (SOD) enzymer, som er en av kroppens antioksidanter. Antioksidanter kan bidra til å beskytte cellene mot frie radikaler og dermed bidra til normal aldring og ikke aldring før tiden. Styrken et stoff har til å uskadeliggjøre frie radikaler, kalles ORAC-verdien (“Oxygen Radical Absorbent Capacity”). Chaga er en kraftig antioksidant og har en veldig høy ORAC-score. Chaga inneholder plantesteroler som kan være gunstig for kolesterolbalansen, for cellemembranene og hormonbalansen. Studier viser at Chaga kan være gunstig for normal hjerte-/karhelse og kan bidra til normalt blodsukkernivå. Fermentering av soppen gjør næringsstoffene mer tilgjengelige for kroppen. Sopp-mycelet, den trådete, rotlignende delen av soppen som tar opp næring fra omgivelsene, dyrkes frem på glutenfri havre, høstes og fermenteres.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Innhold per anbefalt døgndose :

  % av RI*2 kapsler% av RI*
  Fermentert chaga sopp (Inonotus obliquus) (mg)1000

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling. Personer med autoimmun sykdom bør ikke bruke chaga uten samråd med lege.

 • Oppbevaring : Oppbevares i romtemperatur.

 • Ingredienser : Fermentert chaga sopp (Inonotus obliquus, soppmycel/havre vekstmedium)* vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose). *Organically grown: USDA-standard (USA).

 • SKU : 20430

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.