Se flere produkter som er godt for:

Solaray Fermentert Maitake

Innhold: 60 kapsler
329,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
329,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
20433
Utsolgt i nettbutikken
SKU
20433
 • Gratis frakt over 199,-
 • Frakt: 1-3 virkedager
 • Lik pris i butikk
 • Ingen tollavgift
Innhold: 60 kapsler

Adaptogen sopp for immunforsvar og fertilitet

Solaray Fermentert Maitake med soppen maitake, har et naturlig innhold av polysakkarider/betaglukaner som skal kunne bidra til et normalt immunforsvar. Tilskuddet kan brukes for sunn vektkontroll og normal fruktbarhet.
Skal kunne bidra til normalt immunforsvar
For normal fertilitet og syklus
Brukes også for vektkontroll

Product description:

Maitake (korallkjuke) er en adaptogen sopp som er kjent for å bidra til økt motstandskraft ved påkjenninger forårsaket av stress. Soppen har et naturlig innhold av polysakkarider (betaglukaner) som kan bidra til å styrke immunforsvaret. Maitake er også kjent for å kunne stabilisere blodsukkernivået og bidra til en sunn vektkontroll. Soppen er egnet for kvinner i fertil alder. Maitake er også kjent for å kunne bidra til normal fruktbarhet og være gunstig for kvinners syklus. Fermentering gjør næringsstoffene mer tilgjengelige for kroppen. Sopp-mycelet, den trådete, rotlignende delen av soppen som tar opp næring fra omgivelsene, dyrkes frem på glutenfri havre, høstes og fermenteres.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Innhold per anbefalt døgndose :

  Innhold per anbefalt døgndose:

   % av RI*2 kapsler% av RI*
  Fermentert maitakesopp  1000 

  *RI = Referanseinntak

 • Kan kombineres med : Følgende kosttilskudd fra Solaray: For immunforsvaret: Multidophilus 12, Sink, Vitamin C 1000 mg, Vitamin C & D, Olivenbladekstrakt, Lysin. For hjerte-/kar: Arginin, Karnitin, Taurin, Omega 3, Magnesium. For blodsukkerbalanse/vektkontroll: Taurin, KromActiv, Kanel. For normal syklus/fruktbarhet: Wild Yam, Dong Quai, Sink, Mega B stress, Omega 3.

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.; Maitake kan påvirke effekten av blodfortynnende og blodsukkersenkende legemidler. Anbefales ikke til gravide og ammende.

 • Oppbevaring : Oppbevares i romtemperatur.

 • Ingredienser : Fermentert maitake sopp (Grifola frondosa, soppmycel/havre vekstmedium)* vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose).

 • SKU : 20433

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?