Chilly's Lunch Box Pastell Pink

Innhold: 500 ml
Varekode: 72013
399,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
399,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
72013
Utsolgt i nettbutikken
SKU
72013
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 500 ml
Varekode: 72013

Chilly's Lunch Box- ta med varm og kald mat

Chilly's Lunch Box Pastell Pink (også kalt Food Pot) er en vakuumisolert "container" som du kan bruke når du vil ta med deg varm mat, eller kjøleskapskald mat. Dette gir deg mange muligheter til å sørge for næringsrik mat og hyggelige stunder ute i naturen, eller andre steder der du måtte ønske.
Holder maten varm i opptil 6 timer
For trendy og mer økovennlige vaner
Også for å holde kald mat kjøleskapskald

Product description:

Hva med en varm fiskesuppe til lunsj, eller en frisk kjølig salat overrislet med en god dressing? Litt godt brød ved siden av dette ville gjort måltidet perfekt. Eller kanskje du har rester igjen etter gårsdagens vellykkede lapskaus? Det ville gjort seg godt som en varm lunsj dagen etter. Tenk gjenbruk og bruk fantasien etter beste evne. Spar penger og invester i helsen din ved å unngå å kjøpe rask og usunn mat på farten. Ved å ta med mat bidrar du også til miljøet og bærekraftighet, med mindre emballasje og avfall. Laget av høykvalitets 304 high grade Stainless steel på inner- og ytterside. Med doble vegger og vakumisolasjon. Skrukorken sørger for en lufttett og lekkasjefri container.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Tips : Perfekt å ha med seg på utflukter i skog og mark. Hva med en kjølig salat eller smoothie på stranden? Send med barna varm mat eller en kjølig salat eller oppskåret frukt. På reise eller lengre kjøreturer kan det også være hyggelig å raste med et måltid underveis.

  • Kan kombineres med : Chilly's Bottles

  • Merk :

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.