Se flere produkter som er godt for:

Fedon GasFix

Innhold: 100 tabletter
209,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
209,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
33751
Utsolgt i nettbutikken
SKU
33751
  • Fri frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 100 tabletter

Ved oppblåsthet og luft i magen

GasFix brukes ved plager med luft i magen. Skulle du ønske at du kunne spise mer av den sunne «problem-maten» som løk, kål, bønner, linser, brokkoli, erter og mye mer uten å få luftplager? GasFix består av et enzym, alfa-galaktosidase-enzym (fra Aspergillus niger), som hjelper til med å bryte ned sukkerartene i denne type matvarer.
Når du plages med luft i magen
Når du ønsker å spise "problemmat" som forårsaker luft
Med et enzym for normal fordøyelse, alfa-galaktosidase-enzym

Product description:

De fleste av oss opplever oppblåsthet/mye luft etter inntak av fullkorn, belgfrukter (linser, bønner, erter, kikerter), nøtter, frø og grønnsaker (f.eks. i kål- og løkfamilien). Dette skyldes noen spesielle sukkermolekyler, slik som rafinose og stakyose (som tilhører matvarene i FODMAP-kategoriene) som finnes i små mengder og som tarmen vår ikke kan fordøye. Gasfix inneholder enzymene alfa-galaktosidase og hemicellufase som bryter ned disse sukkerartene.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Tips : Tas rett før et måltid sammen med mat, og pass på å ta tablettene med tilstrekkelig drikke.

  • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.; Merk at det ikke er noen anbefalt total øvre døgndose for dette produktet, slik at doseanbefalingen er er 2-4 tabletter per måltid og ikke per dag. Det anbefales å innta produktet med vann/drikke for å sikre at man får svelget produktet skikkelig, slik at det kommer ned i magesekken der det har sin funksjon. Mengden drikke er individuell og avhenger av hvor mye den enkelte trenger for å klare å svelge en tablett.

  • Oppbevaring : Oppbevares i romtemperatur eller kjøligere.

  • Ingredienser : GALU alfahgalaktosidase enzym (fra aspergillus niger), hemicellulase enzym, samt følgende hjelpestoffer: fortynningsmiddel E460 og E1202, antiklumpemiddel E572, E553b og E551, overtrekk (fortykningsmiddel E464, emulgeringsmiddel E1521 og E462, konserveringsmiddel E219).

  • SKU : 33751

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.