Fullt med deilig sjokoladekjeks i en blank metall matboks, som står på et bord med hvit duk, med små egg og pynt.

Karamell slices

Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen


INGREDIENSER

  • 600 gram sukkerfri marsipan fra Easis
  • 4 dl fløte
  • 40 gram smør
  • 8 ss Sukrinsirup Gold
  • 200 gram mørk sjokolade fra Chokay

SLIK GJØR DU

Sett ovnen på 180 grader

Trykk marsipanen ut i en liten firkantet form. Her 15 x 20 cm.

Stek bunnen i ca. 30 minutter til den blir gylden. Avkjøl helt.

Visp sammen fløte, smør og SukrinSirup Gold.

Kok opp under omrøring. La det hele småkoke i 30 minutter. Rør av og til slik at det ikke brenner deg i bunnen.

Hell karamellen over bunnen og sett kaldt eller i fryseren i 1 time.

Smelt sjokolade og hell dette over.

Sett kaken kaldt i minst 2 timer

Produkter i oppskriften
  1. Easis Marsipan
    Easis Easis Marsipan
    75,-
    På lager i nettbutikken
  2. SukrinSirup Gold 450 gr
    Funksjonell Mat SukrinSirup Gold 450 gr
    94,-
    På lager i nettbutikken
  3. Chokay Mørk Kokesjokolade
    -20%
    Chokay Chokay Mørk Kokesjokolade
    Tilbudspris 63,- Før 79,-
    På lager i nettbutikken