Turkuler i lakrispulver, kakaopulver, bipollen eller matchapulver,  i og utenfor en matboks på et bord, klar for tur.

Turkuler til Påske

Nydelige nøttekuler som er perfekte å ta med på tur!

Oppskrift og bilder av Desirèe Andersen.


INGREDIENSER

  • 150 gram Helios mandler
  • 100 gram Helios cashew nøtter
  • 10 stk Helios dadler
  • 2ss Helios lakrisrotpulver eller 3ss Supernature kakaopulver

SLIK GJØR DU

  • Kok opp 1 liter vann og legg nøttene og dadlene til bløt i 30 minutter.
  • Hell vannet ifra og mos til en glatt masse med en stavmikser.
  • Rør inn kakaopulver og/eller lakrisrotpulver.
  • Sett massen kaldt i 15 minutter før du ruller til kuler.

Rull gjerne kulene i mer lakrispulver, kakaopulver, bipollen eller matchapulver. 

Produkter i oppskriften
  1. Helios mandler 150 gr
    Helios Helios mandler 150 gr
    70,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Cashewnøtter
    Helios Helios Cashewnøtter
    83,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios dadler
    Helios Helios dadler
    40,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios rålakris 18gr
    Helios Helios rålakris 18gr
    39,-
    På lager i nettbutikken
  5. Rawpowder Kakaopulver
    Rawpowder Rawpowder Kakaopulver
    119,-
    På lager i nettbutikken
  6. Supernature Premium Matcha
    Supernature Supernature Premium Matcha
    289,-
    På lager i nettbutikken