Udo'c Choice omega-3, -6 og -9

Innhold: 90 kapsler
339,-
På lager i nettbutikken
SKU
52300
339,-
 • Gratis frakt over 199,-
 • Frakt: 1-3 virkedager
 • Lik pris i butikk
 • Ingen tollavgift
Innhold: 90 kapsler

Udo'c Choice omega-3, -6 og -9 i kapsler

Udo'c Choice omega-3, -6 og -9 er ferskpresset og økologisk omega-3, -6 og -9. Alle de sunne fettsyrene kroppen trenger i en blanding. Udo’s Choice inneholder en unik kombinasjon av 9 nøye utvalgte oljer fra plantefrø. Passer for hele familien (0-100 år) og er velegnet for veganere og vegetarianere.
Kaldpresset og økologisk
Består av 9 ulike økologiske oljer
En ideell balanse mellom omega-3, -6 og -9

Product description:

Udo’s Choice består av hele 9 ulike økologiske oljer som er nøye utvalgt og satt sammen av den verdenskjente fettforskeren Dr. Udo Erasmus. Oljen er kaldpresset, uraffinert og rik på polyfenoler fra frø og kimer. Udo’s Choice har en ideell balanse mellom omega-3, -6 og -9 – dette er viktig ettersom de fleste av oss får i seg for mye omega-6 gjennom den vanlige kosten. Noe av ALA omdannes i kroppen til EPA/DHA. Hvis ikke denne omdanningen fant sted ville vegetarianere som ikke spiser fisk vært både dumme, blinde og ufruktbare, siden EPA/DHA er viktig for hjernen, synet og kjønnskjertlene. Hvor mye av ALA som omdannes til EPA/DHA avhenger av inntaket av ALA, og omdanningen styrkes av et sunt kosthold og gode livsstilsvaner. Hvis ALA ikke var en selvstendig og viktig basisfettsyre for kroppen, ville den ikke ha status som den eneste av omega-3-fettsyrene som er definert som essensiell.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Innhold per anbefalt døgndose :

  Innhold per anbefalt døgndose:

  2 kapsler% av RI*4 kapsler% av RI*
  Hvorav:
  Omega 3 (mg)900 1800 
  Hvorav:
  Omega 6 (mg)400 800 
  Hvorav:
  Omega 9 (mg)400 400 

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

 • Oppbevaring : Udo’s Choice har begrenset holdbarhet og skal oppbevares i kjøleskap – dette er din garanti for at produktet er ferskt og ubearbeidet.

 • Ingredienser : Linfrøolje, solsikkeolje, sesamolje, kokosolje, nattlysolje, riskim- og riskliolje, soyalecitin, havrekim- og havrekliolje, tocotrienoler. Kapsel: gelatin, glyserin, vann, johannesbrød og/eller karamell.

 • SKU : 52300

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?