Se flere produkter som er godt for:

Liposomal Q10

Innhold: 180 ml
Varekode: 50388
698,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
698,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
50388
Utsolgt i nettbutikken
SKU
50388
 • Vi spanderer frakt over 199,-
 • Klikk & Hent i 100 butikker
 • Frakt: 2-4 virkedager
 • Alltid gode tilbud
Innhold: 180 ml
Varekode: 50388

For mer energi

Liposomal Q10 er et liposomalt tilskudd, hvor fettbobler er fylt med Q10. Fettboblene (liposomene) ligner på kroppens egne cellevegger, som også er bygget opp av fett. En dråpe har ca. 100 millioner bobler. Liposomboblene beskytter beskytter Q10 med Resveratrol så det ikke mister kraft på vei frem til målcellen.
Kroppens Q10-produksjon går ned når vi blir eldre
Q10 er viktig for kroppens energiomsetning
I spesielle "fettbobler" for godt opptak

Product description:

Q10 er en nøkkelfaktor i energiomsetningen i mitokondriene. Mitokondriene er cellenes kraftstasjoner. Ca. 90% av cellenes energiproduksjon foregår i mitokondriene. Alle kroppens celler har mitokondrier, fra noen få til flere hundre i antall. Celler som bruker mye energi, som muskelceller og hjertet, har flest mitokondrier. Ettersom vi blir eldre eller som følge av en sykdom, avtar evnen vår til å produsere Q10. Eksperter vurdere at kroppens Q10 innhold er høyest når vi er i starten av tyveårene. Deretter begynner det å gå nedover. En av de største utfordringene forbundet med Q10 som tilskudd er at stoffet som utgangspunkt ikke umiddelbart lett opptas i kroppen. Derfor kommer Q10 i liposomale bobler i dette tilskuddet, som skal sikre godt opptak.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Tips : Lechitinet er ikke fra mais, men fra solsikke. Vi anbefaler at du tar tilskuddet på tom mage fordi det kommer raskere inn i blodomløpet da. Kan blandes i vann eller juice. Hvis det holdes i munnen går det dirkete over til blodet.

 • Innhold per anbefalt døgndose :

  % av RI*3 ml% av RI*
  Ubiqinol (mg)90
  Hvorav:
  Fosfolipider (mg)80

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.
  Vi anbefaler ikke å ta noen form for Q10 med reseptbelagte Coumadin eller WarfarinVi anbefaler å konsultere legen din eller farmasøyten hvis du har spørsmål om å ta dette produktet sammen med reseptbelagte medisiner.

 • Oppbevaring : Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Konsumeres etter 60 dager etter åpning for å garantere minimal harskning av lechitinet.

 • Ingredienser : CoQ10 (som ubiquinon), naturlig lecithin (ikke hydrogenisert), fosfatidylkolin, renset vann, naturlig smakstilsetning fra frukt og bær, fortykningsmiddel (tapioca stivelse, xathan gummi, acacia gummi, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.