Hjemmelagde knekkebrød

Hva er bedre enn deilige hjemmelagete knekkebrød med favorittpålegget på! Disse er like gode med eller uten pålegg og kan brukes som snack.

Knekkebrød (ca 30 firkanter):

2 dl solsikkekjerner

1 1/2 dl linfrø

1 dl sesamfrø

1/2 dl gresskarkjerner

2 1/2 dl kruskakli

2 ss flax powder

2 ss hemp powder

2 ss chiaseeds

2 ss fiberhusk

1 ts himalayasalt

5-6 dl vann

Fremgangsmåte:

  1. Bland de tørre ingrediensene før du tilsetter væsken.
  2. La røren “sette seg” et par minutter. Tilsett mer vann hvis røren blir for tykk.
  3. Fordel røren i et tynt lag over to langpanner dekket med bakepapir. Strø over ekstra frø og himalayasalt.
  4. Stekes midt i ovnen på 160 grader varm luft i 45 – 60 minutter til de er gylne.. Etter 10 – 15 minutter av steketiden er det lurt å ta brettet ut og rute opp for at ikke knekkebrødene skal bli til småbiter.

Tips: Oppbevarer du knekkebrødene i boks holder de seg sprø. Kjempegode som snacks eller med godt pålegg.