Karamell-fudge – smaker fantastisk godt!

Karamell-fudge – smaker som smørbukk, bare enda bedre!

Disse herlighetene er verdt å prøve ut! De smaker utrolig godt, og er kjempenkle å lage!


Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene i en kjele.
  2. La det koke i 30-40 minutter på middels varme.
  3. Rør i karamellen med jevne mellomrom, litt oftere det første kvarteret. Karamellen skal bli ganske brun og tykk.
  4. Hell massen over i en form på 15×20 cm. Spray den med formfett eller smør den med olje, så slipper karamellen lett senere. Strø over litt grovt havsalt og la massen stivne. Det tar ca 2 timer.
  5. Skjær passende munnfuller.

Ingredienser

MengdeIngrediens
4 dlKremfløte
80 grSukrin Gold
25 gSukrin Sirup Gold
20 gMeierismør
1/2 tsVaniljepulver eller vaniljepasta
Grov havsalt
Innhold: 500 gr
Merke: Funksjonell Mat
kr 79
Nyhet
Innhold: 450 gr
Merke: Funksjonell Mat
kr 84

Om Sukrin Gold:

Sukrin Gold er sammensatt av naturlige søtstoffer (Sukrin – over 90 %, tagatose, glutenfri malt, glyserol og stevia). Det har en ekstra rund og fyldig smak, og er like søtt som vanlig sukker. Har kun 8 kcal per 100 g, dette er bare 2 % av hva vanlig sukker har.  (400 kcal per 100 g) Sukrin Gold er helt naturlig, både i opprinnelse og fremstilling.

Om Sukrinsirup Gold:

SukrinSirup Gold er en glutenfri sirup med lavt kaloriinnhold og en fantastisk smak. Denne sirupen er en erstatning for FiberSirup Clear og Gold. Sirupen er søt og god og kan brukes som topping til en rekke ulike måltid, yogurt, grøt, pannekaker og diverse desserter.

TIPS!

Tilsett kakao eller lakrispulver for å få andre smaksvarianter!

 

Oppskriftene er utarbeidet av Elisabeth Holm.