Kokoskuler – enkle å lage og smaker herlig!

Kokoskuler – perfekt når du har lyst på noe godt!

Er du glad i kokossmaken vil du elske disse kulene!


Fremgangsmåte

  1. Varm opp sirup til det bobler.
  2. Rør inn kokosmel, kokosmasse og vaniljepulver.
  3. Det blir en ganske fast masse, men synes du den er litt for fast regulerer du med litt vann.
  4. Trill kuler og sett i fryseren i 20-30 minutter. Smelt sjokoladen i vannbad eller micro og dypp kulene i sjokoladen.
  5. Strø litt kokosmasse over før sjokoladen stivner.

Ingredienser

MengdeIngrediens
120 gSukrinSirup Gold
30 grKokosmel
70 gKokosmasse
1/2 tsVaniljepulver eller vaniljepasta
200 gSjokolade til dypping (sukkerfri sjokolade eller vanlig sjokolade med minimum 70% kakaoinnhold)
Kokosmasse til pynt
Nyhet
Innhold: 450 gr
Merke: Funksjonell Mat
kr 84

Om SukrinSirup Gold:

SukrinSirup Gold er en glutenfri sirup med lavt kaloriinnhold og en fantastisk smak. Denne sirupen er en erstatning for FiberSirup Clear og Gold. Sirupen er søt og god og kan brukes som topping til en rekke ulike måltid, yogurt, grøt, pannekaker og diverse desserter.

Om kokosmel:

Sunkost kokosmel er økologisk og glutenfritt mel med hele 40 % fiber.Består av økologisk kokos som er tørket, fettredusert og finmalt. Er proteinrikt (19 g protein per 100 g). Har en naturlig søt smak som gjør at du kan redusere litt på søtning i baksten. Hvis du baker med proteinpulver passer det veldig godt å kombinere det med Kokosmel. Mange synes finmalte mandler og kokosmel er den perfekte glutenfrie mel-kombinasjonen i bakverk.

Om kokosmasse: 

Økologisk og rik på fiber.

TIPS!

Tilsett kakao eller lakrispulver for å få andre smaksvarianter!

 

 

Oppskriftene er utarbeidet av Elisabeth Holm, vinner av ”Kakekrigen” 2015. http://bareholm.no