Kokoskuler – enkle å lage og smaker herlig!

Kokoskuler – perfekt når du har lyst på noe godt!

Er du glad i kokossmaken vil du elske disse kulene!


Fremgangsmåte

  1. Varm opp sirup til det bobler.
  2. Rør inn kokosmel, kokosmasse og vaniljepulver.
  3. Det blir en ganske fast masse, men synes du den er litt for fast regulerer du med litt vann.
  4. Trill kuler og sett i fryseren i 20-30 minutter. Smelt sjokoladen i vannbad eller micro og dypp kulene i sjokoladen.
  5. Strø litt kokosmasse over før sjokoladen stivner.

Ingredienser

Mengde Ingrediens
120 g Fibersirup klar
30 gr Kokosmel
70 g Kokosmasse
1/2 ts Vaniljepulver eller vaniljepasta
200 g Sjokolade til dypping (sukkerfri sjokolade eller vanlig sjokolade med minimum 70% kakaoinnhold)
Kokosmasse til pynt
Innhold: 100 gr
Merke: Øvrige varer
kr 59
Merke: Funksjonell Mat
Innhold: 450 gr
kr 79
Merke: Sunkost Mat
Innhold: 400 gr
kr 59
Tomt på lager
Merke: Økosjokolade
Innhold: 30 gr
kr 199

Om FiberSirup clear:

FiberSirup clear er en søt sirup som er laget av prebiotiske fibre. Den inneholder bare 5 % sukkerarter og 70 % fiber. Gir en fantastisk konsistens i barer og godtekuler. 70 % så søt som sukker. Den har en nøytral søtsmak og setter ingen farge på det du bruker den i.

Om kokosmel:

Sunkost kokosmel er økologisk og glutenfritt mel med hele 40 % fiber.Består av økologisk kokos som er tørket, fettredusert og finmalt. Er proteinrikt (19 g protein per 100 g). Har en naturlig søt smak som gjør at du kan redusere litt på søtning i baksten. Hvis du baker med proteinpulver passer det veldig godt å kombinere det med Kokosmel. Mange synes finmalte mandler og kokosmel er den perfekte glutenfrie mel-kombinasjonen i bakverk.

Om kokosmasse: 

Økologisk og rik på fiber.

TIPS!

Tilsett kakao eller lakrispulver for å få andre smaksvarianter!

 

 

Oppskriftene er utarbeidet av Elisabeth Holm, vinner av ”Kakekrigen” 2015. http://bareholm.no