Kokospavlova med Lemon curd

En vri på den klassiske pavlovaen


Oppskrift og bilde av Desiree Andersen

Ingredienser

Slik gjør du

1. Bland sammen kokosmasse, sukrin og eggehviter.
2. Bre massen utover et bakepapir - ca 0,5 cm tykt.
3. Stekes på 220 grader i 20 minutter. Avkjøl helt før du pynter.

Lemon curd:
1. Visp sammen egg og eggeplomme til en helt klumpfri røre.
2. Ha eggemasse, sitronsaft og fibersirup i en kjele. Varm opp (ikke kok) under omrøring til det hele begynner å tykne.
3. Ta kjelen vekk fra varmen og rør inn smøret. Avkjøl helt.

Ha pisket krem på kakebunnen og hell over lemon curd. Pynt rikelig med bær.

Produkter i oppskriften
  1. Helios sitronjuice liten
    Helios Helios sitronjuice liten
    52,-
    På lager i nettbutikken
  2. Sukrin + med stevia
    -20%
    Funksjonell Mat Sukrin + med stevia
    Tilbudspris 70,- Før 87,-
    På lager i nettbutikken
  3. SukrinSirup Gold 450 gr
    Funksjonell Mat SukrinSirup Gold 450 gr
    94,-
    På lager i nettbutikken