Kokospavlova med lemon curd

En vri på den klassiske pavlovaen.

 

Oppskrift og bilde av Desiree Andersen


INGREDIENSER

  • 250 g kokosmasse fra Manna
  • 4 ss Sukrin +
  • 4 eggehviter
  • 3 dl sitronsaft
  • 2 egg + 1 eggeplomme
  • 1 dl Sukrinsirup 
  • 125 gram smør i små terninger
  • Krem og bær til pynting

SLIK GJØR DU

1. Bland sammen kokosmasse, sukrin og eggehviter.

2. Bre massen utover et bakepapir - ca 0,5 cm tykt.

3. Stekes på 220 grader i 20 minutter. Avkjøl helt før du pynter.

LEMON CURD:
1. Visp sammen egg og eggeplomme til en helt klumpfri røre.

2. Ha eggemasse, sitronsaft og fibersirup i en kjele. Varm opp (ikke kok) under omrøring til det hele begynner å tykne.

3. Ta kjelen vekk fra varmen og rør inn smøret. Avkjøl helt.

Ha pisket krem på kakebunnen og hell over lemon curd. Pynt rikelig med bær.

Produkter i oppskriften
  1. Manna Kokosmasse
    Manna Manna Kokosmasse
    59,-
    På lager i nettbutikken
  2. Sukrin + med stevia
    Funksjonell Mat Sukrin + med stevia
    87,-
    På lager i nettbutikken
  3. SukrinSirup Gold 450 gr
    Funksjonell Mat SukrinSirup Gold 450 gr
    94,-
    På lager i nettbutikken