Kokospavlova med Lemon curd

En vri på den klassiske pavlovaen


Oppskrift og bilde av Desiree Andersen

Ingredienser

Slik gjør du

1. Bland sammen kokosmasse, sukrin og eggehviter.
2. Bre massen utover et bakepapir - ca 0,5 cm tykt.
3. Stekes på 220 grader i 20 minutter. Avkjøl helt før du pynter.

Lemon curd:
1. Visp sammen egg og eggeplomme til en helt klumpfri røre.
2. Ha eggemasse, sitronsaft og fibersirup i en kjele. Varm opp (ikke kok) under omrøring til det hele begynner å tykne.
3. Ta kjelen vekk fra varmen og rør inn smøret. Avkjøl helt.

Ha pisket krem på kakebunnen og hell over lemon curd. Pynt rikelig med bær.

Produkter i oppskriften
  1. Manna Kokosmasse
    Manna Manna Kokosmasse
    59
    På lager i nettbutikken
  2. Helios sitronjuice liten
    Helios Helios sitronjuice liten
    55
    På lager i nettbutikken
  3. SukrinSirup Gold
    Sukrin SukrinSirup Gold
    105
    På lager i nettbutikken