Kokospavlova med Lemon curd
En frisk og sukkerfri variant av den klassiske pavlovaen! Perfekt balanse mellom syrlig og søtt.
Oppskrift og bilde av Desiree Andersen
Ingredienser
- 250 g kokosmasse
- 4 ss Sukrin+
- 4 eggehviter
- 3 dl sitronsaft
- 2 egg + 1 eggeplomme
- 1 dl Sukrinsirup
- 125 gram smør i små terninger
- Krem og bær til pynting
Slik gjør du
1. Bland sammen kokosmasse, sukrin og eggehviter.
2. Bre massen utover et bakepapir - ca 0,5 cm tykt.
3. Stekes på 220 grader i 20 minutter. Avkjøl helt før du pynter.
Lemon curd:
1. Visp sammen egg og eggeplomme til en helt klumpfri røre.
2. Ha eggemasse, sitronsaft og fibersirup i en kjele. Varm opp (ikke kok) under omrøring til det hele begynner å tykne.
3. Ta kjelen vekk fra varmen og rør inn smøret. Avkjøl helt.
Ha pisket krem på kakebunnen og hell over lemon curd. Pynt rikelig med bær.