Sjokoladecupcakes

Saftig cupcakes med en marshmallowaktig konsistens på frostingen!
Ingredienser cupcakes:
1 pk. Sunkost Sjokoladekake
0,5 dl olje
4 store egg
1,5 dl vann
1 dl rømme (kesam, fløte eller melk kan også brukes)
Frosting:
200 g sukker
70 g Sunkost Sweet stevia
4 ss vann
110 g eggehvite
2 ss granateplekjerner
2 ss finrevet mørk sjokolade

Fremgangsmåte cupcakes:

  1. Bland alle kakeingrediensene godt sammen og hell blandingen over i muffinsformer (3/4 fulle).
  2. Stekes på 175 grader i ca. 16-18 minutter.

Frosting:
  1. Kok opp vann, sukker og Sweet stevia og la dette småkoke i 10 minutter.
  2. Pisk eggehviter i miksmaster på middels fart til de begynner å få stive topper.
  3. Spe i den varme laken og pisk på halv fart til massen er romtemperert. Den har nå en mykmarshmallowaktig konsistens.
  4. Sprøyt toppingen på avkjølte sjokolade cupcakes og dryss over finrevet sjokolade og granateplekjerner.
Tips
Tilsett noen friske bær eller sjokoladebiter i sjokolade røren! Pynt gjerne med en enkel melisglasur om det er ønskelig.
Husk at hjemmelaget cupcakes er en super gave å gi til morsdag eller valentine´s day!