Sjokoladefondant

Sjokoladefondant

Nam! Deilig Sjokoladefondant-oppskrift! Perfekt for å imponere med desserten, samtidig som at det ikke er for vanskelig å lage. Smaker herlig med is ved siden av.

Dette trenger du:

MengdeIngrediens
100 grEcuador Organic 70%
100 grCocosa Extra Virgin kokosolje
80 gCocosa Sukker
3Egg
80Siktet hvetemel
Former til steking

sjokolade-fondant-soma

Slik lager du det:

  1. Hakk sjokoladen og ha den i en blandebolle sammen med Cocosa Extra Virgin. Sett bollen i vannbad. Varm vannet forsiktig opp og rør hele tiden, til du har en flytende og blank saus.
  2. Rør Cocosa-sukker og egg sammen. Blandingen skal ikke bli luftig – du skal bare røre, ikke piske.
  3. Bland sjokoladeblandingen og eggeblandingen raskt sammen.
  4. Sikt i melet og rør det kjapt inn.
  5. Smør formene med et tynt lag med Cocosa Extra Virgin. Fordel litt mel i formene slik at de er dekket innvendig. Bank ut det overflødige melet.
  6. Ha blandingen i formene og fyll opp til ca ½ cm under kanten.
  7. La formene stå en time til kjøling.
  8. Stek dem i ovnen i 7 minutter på 200 grader. La formene stå i et halvt minutt før du tar ut fondantene.

Innhold: 500 ml
Merke: Cocosa
kr 199
Merke: Cocosa
Innhold: 500 gr
kr 122
Innhold: 100 gr
Merke: Øvrige varer
kr 59