Chiapudding med bær og kokos
Her har du en herlig chiapudding med smak av kokos og bær! Lag den gjerne dagen i forveien.
Ingredienser
Bjørnebærblanding:
- 1 1/2 kopp kokosmelk
- 1/3 kopp chiafrø (Rawpowder Chiafrø eller Sunkost Chiafrø)
- 1 kopp bjærnebær
- 1 ts Rawpowder Acai
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 1 klype havsalt
Bananblanding:
- 1 banan, skrellet og most
- 1 1/3 kopp kokosmelk
- 1/3 kopp chiafrø (Rawpowder Chiafrø eller Sunkost Chiafrø)
- 1 ts vaniljeekstrakt
Slik gjør du
Bjørnebærblanding:
Mos bjørnebærene sammen i en bolle med gaffel og tilsett resten av ingrediensene. Balndingen vil være rennende, men chiafrøene vil absorbere væsken og binde blandingen sammen etter 4-5 timer.
Bananblanding:
Mos banan, bland kokosmelk, chiafrø og vaniljeekstrakt i en bolle. Rør godt og sett kjølig.
Fordel lagvis bjørnebær- og bananblanding. Topp med valgfri bær og kokosflak.
Forsegl glassene med lokk, så kan chiapuddingen holde seg i opptil 3 dager i kjøleskapet.