Tarta de Jamón

Oppskriften gir en stor eller 3 små paier (15 cm form)
Ingredienser
1 pakke Sunkost Grunndeig
120g smør
4 ss vann
Fyll
5 egg
4 skiver Serrano skinke
2 dl fløte eller melk
½ squash
½ løk
4 asparges
50g reven magerost
1 håndfull red rhubarb salat
2ss Sunkost Soyabønner
Fremgangsmåte:
Ha Grunndeig, smør og vann i en bolle. Bland godt sammen, og ha over i en paiform. Trykk/press deigen utover i formen og oppover sidene.

Kutt squash og løk i terninger eller skiver, og stek lett i oljet panne. Skjær av asparges toppene og kutt stilkene i tynne skiver. Fordel grønnsakene på bunnen.

Bland sammen egg, litt salt og pepper, fløte, cottage cheese og halvparten av osten. Hell over bunnen. Dryss over resten av osten.

Paien bør stekes nederst i ovnen i cirka 30 minutter. Før du serverer legger du på serrano skinke, salat og ristede soyabønner.

Tips:
Fyll paibunnen med det du måtte ønske og gjerne de grønnsakene som er best i sesong! Kutt ut osten eller bytt til en annen etter egen smak.