Quinoapizza – sunnere pizza som smaker godt!

Så enkelt kan du lage sunnere pizza! Namm!

Se hvor enkelt du kan lage hjemmelaget sunnere pizza litt sunnere:

Fremgangsmåte:

Slik lager du pizzabunnen

  1. Hell av vannet på quinoaen, men la det være igjen ca 1 dl.
  2. Tilsett edikk, urtesalt og chili.
  3. Ha alle ingrediensene i en foodprossessor og kjør til du ser quinoaen begynner å «grøte» seg.
  4. Hell deigen i en kakeform på 24 cm.
  5. Stek i 12 min på 180°C, midt i ovnen.

Slik lager du toppingen

  1. Fordel tomatpuré over pizzabunnen.
  2. Strø over osten og legg på resten av fyllet (bortsett fra ruccola).
  3. Stek igjen i ca 10 minutter (til osten er gyllen).
  4. Dryss over ruccola og litt MCT-olje (eller olivenolje) før servering.

Ingredienser Pizzabunn

MengdeIngrediens
2,5 dlQuinoa (bløtlegges over natten i 1 l vann)
1 ssEplecidereddik
2 tsHerbamaresalt
1 tsChiliflak

Ingredienser Topping

MengdeIngrediens
2 ssØkologisk tomatpuré
200 gCherrytomater
100 gOliven
200 gArtisjokkhjerter
1 feddHvitløk
1 håndfullFersk ruccola
1 neveOst
1 ssCocosa MCT-olje
Merke: A Vogel
Innhold: 250 gr
kr 72
Innhold: 500 ml
Merke: Cocosa
Behov: Energi, Trening
kr 229