Sprø kålsalat med dadler og tranebær

oppskrift kålsalat
oppskrift kålsalat

Sprø kålsalat med dadler og tranebær

Tørket frukt inneholder naturlig sødme. Lag en frisk kålsalat og piff den opp med en håndfull tørkede dadler! Hvem blir ikke glad av en slik fargerik rett?

INGREDIENSER

100 g fersk rødkål
50 g fersk grønnkål
1 håndfull druer
1 appelsin
1 granateple
2 ferske fikner
30 g valnøtter
1 håndfull strødadler

DRESSING

1 ss dijonsennep
1 ss Helios eplecider-eddik
2 ss olivenolje
salt og kvernet pepper

SLIK GJØR DU

KÅLSALATEN: Snitt rødkålen fint. Skyll og hakk grønnkålen fint. Skyll og del druene i to. Del appelsinen i fileter. Del granateplet, og ta ut kjernene. Skyll fiknenen, og skjær dem i kvarte biter. Rist valnøttene lett i en tørr panne.

DRESSING: Bland sennep, eddik, olje, salt og pepper. Vend dressingen sammen med kålsalaten, og topp med frukt og nøtter.

Merke: Urtekram
Innhold: 225 gr
kr 52