Sjokoladehjerter – hjemmelaget sjokolade

Gled noen med sjokoladehjerter.

Slik lager du sjokoladen:

  • 60 gram kakaomasse (Som en variasjon, men da litt mykere konsistens og hvis du vil lage kakaomassen selv, bland 1/2 dl mandelsmør og 1 dl Navitas Cacao Powder )
  • 30 gram kakaosmør
  • 25 g agave nektar
  • 1/2 ts vaniljepulver

FYLL:

  • 60 g Navitas cashewnøtter
  • 40 g jordbær
  • 1 ss agave nektar
  • 1/4 ts vaniljepulver
Merke: Økosjokolade
Innhold: 227 gr
kr 159
Merke: Økosjokolade
Innhold: 400 gr
kr 199

Fremgangsmåte:

  1. Lag fyllet først. Blend cashewnøtter og jordbær i en foodprosessor før du blander inn resten. Settes i frysen mens du smelter sjokoladen.
  2. Smelt sjokoladeblandingen over vannbad.
  3. Legg ca. 1 ss av sjokoladeblandingen i bunnen av en silikonform. Fyll deretter på med 1/2 ts av jordbærfyllet før du heller resten av sjokoladeblandingen over.
  4. Plasser formen ca. 20 minutter i fryseren, og Valentines hjertene er klare til å nytes!