C Håndkrem geranium 30 ml

Innhold: 30 ml
SKU: 70765
69,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
69,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
70765
Utsolgt i nettbutikken
SKU
70765
  • Vi spanderer frakt over 499,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 30 ml
SKU: 70765

Rekk opp hånden

Trenger du en håndkrem som virkelig virker og ikke inneholder hverken parafin eller lanolin, men kun effektive hjelpere som karitésmør, mandelolje og litt bivoks?
En rik håndkrem med en usedvanlig duftmiks av geranium, patchouli, lavendel og bergamott
Kan benyttes på tørre flekker i ansiktet og er fenomenal som fotkrem
Virker på hender, hæler og tørre flekker

Product description:

C liker ren moro. Og vi elsker en god håndkrem nå som vi starter å fyre og det blir kaldere ute. Men den må være uten parafin og unødvendige kjemikalier. Såpekokere trenger også en håndsrekning, derfor har vi laget en håndkrem som virker, i et barskt norsk klima. Kremen inneholder karitésmør, mandelolje og litt bivoks. Den er så effektiv at alle aldre og kjønn bruker den på hender og føtter. Nå har vi laget en minitube mange har ønsket seg. 30 ml, enkel kork, og en fantastisk krem. Putt en i lommen, skolesekken, sykkelvesken, bilen, på kontoret eller på nattbordet. Flott til både barn og eldre og til og med på tørre flekker i ansiktet. Puselanker garanteres.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Brukes på tørre hender, men også tørre flekker og tørre føtter. Den er perfekt å smøre seg med før man sovner, da virker den over natten. Gjør det samme med føttene, og ta på et par sokker, du vil føle deg som ny dagen etter.

  • Merk :

  • Ingredienser : aqua (water), glycerin, cetearyl alcohol, butyrospermum parkii butter, caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis oil, glyceryl stearate, cetyl ricinoleate, cera alba (beeswax), cetearyl glucoside, parfum, benzyl alcohol, aleurites moluccanus seed oil, chondrus crispus powder, citric acid, potassium sorbate, styrax benzoin resin extract, sodium stearoyl glutamate, dehydroacetic acid, sodium phytate, limonene, linalool,

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.