1. Om Sunkost Kundeklubb
Sunkost Kundeklubb(«vi») er kundeklubben til Sunkost som driftes av Sunkost Kjede AS, org. nummer 984 885 490, Thunesvei 2, 0274 Oslo.

Sunkost Kundeklubb er et fordels- og lojalitetsprogram for deg som er kunde av Sunkost, og som har registrert seg som medlem («du»). Ved å melde deg inn som medlem, samtykker du til vilkårene i denne avtalen. I tillegg til avtalen gjelder også personvernerklæringen for Sunkost.

2. Om medlemskapet
Som medlem av kundeklubben mottar du tilbud forbeholdt medlemmer. Når du handler kan du ved å identifisere deg oppnå fordeler basert på dine kjøp på nett eller i butikk. Ved innmelding må du registrere deg med norsk mobilnummer (+47), gyldig e-post adresse, navn og postnummer. Du er ansvarlig for at opplysningene du gir om deg selv er korrekte og oppdatert.

Medlemskapet er gratis og åpent for alle privatpersoner som har fylt 18 år. Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras andre.

Medlemmer kan registrere seg i butikk, på vår nettside; Sunkost.no eller via SMS.

Ved å melde deg inn som medlem i Sunkost Kundeklubb samtykker du til å motta e-post, SMS og kommunikasjon i andre digitale kanaler (iht. dine samtykker). Du godtar at Sunkost kan tilpasse informasjon og tilbud basert på dine kjøp i butikk/nettbutikk slik at Sunkost kan skreddersy tilbud, kuponger og klippekort. Sunkost bruker også din data til intern statistikk og analyse. Sunkost bruker data fra offentlige register for å holde din informasjon oppdatert.

Du kan når som helst melde deg av de ulike dialogene vi har med deg med unntak av e-post som er vår primære kommunikasjonskanal og obligatorisk for medlemskapet. Hvordan du melder deg av dialogen kommer tydelig frem når du mottar kommunikasjon i den enkelte kanal. Dersom du melder deg av dialogen, vil du fremdeles kunne motta informasjon som er vesentlig for medlemsforholdet. Det kan være endringer i medlemsvilkår eller annen viktig informasjon, inntil du melder deg ut av Sunkost Kundeklubb.

3. Personvern
Vi tar ditt personvern på alvor. Vi garanterer at dine opplysninger kun vil bli lagret og brukt i forbindelse med ditt medlemskap i Sunkost Kundeklubb.

Ved å melde deg inn i kundeklubben samtykker du til at vi registrerer og behandler personopplysninger om deg, dine kjøp og aktiviteter, samt øvrig informasjon relatert til ditt medlemskap. Personopplysninger er informasjon vi direkte eller indirekte kan knytte til deg som enkeltperson. Vi ber deg også om å samtykke til dialog med oss slik at vi kan formidle tilbud og fordeler for deg som medlem.

Når du som medlem melder deg inn i kundeklubben samtykker du til kommunikasjon gjennom ulike kommunikasjonskanaler, som SMS, e-post og digital annonsering gjennom sosiale medier eller andre nettsider. Nyhetsbrev og annonser du ser fra oss kan tilpasses ved å bruke din kjøpsdata. Dette gjelder også annonser på nett og/eller gjennom sosiale medier. Denne tilpasningen kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke til gjennom «oppdater profil link» i nyhetsbrev eller ved å kontakte oss. Om du ikke samtykker kan du fortsatt se annonser fra oss, men de vil da ikke være tilpasset deg.

Samtykkene dine du kan når som helst trekke tilbake men unntak av de samtykkene som er obligatoriske. Det fremkommer ved innmelding og ved oppdatering av profil. Disse samtykkene er en forutsetning for å være medlem og for at vi skal kunne kommunisere med deg.

Det er Sunkost Kjede AS som er behandlingsansvarlig for lagring og behandling av dine personopplysninger. Vi følger selvsagt personopplysningsloven, markedsføringsloven og gjeldene forskrifter i forbindelse med denne behandlingen. Din persondata deles ikke med andre enn våre samarbeidspartnere i forbindelse med leveransen av kundeklubben eller annonseringen. I de tilfeller hvor våre samarbeidspartnere får tilgang til din data har vi signerte avtaler som styrer bruk og sikrer dine rettigheter.

Sunkost bruker oppslagsverk for å ferdigstille din profil slik at du enklere kan registrere deg og å holde dataene oppdatert. Om du finner feil, ta gjerne kontakt med oss.
Dersom du har spørsmål, ønsker innsyn i de personopplysningene vi har om deg, eller ønsker disse rettet eller slettet, kan du når som helst kontakte oss eller oppdatere dette på våre nettsider («oppdater min profil») eller via «Min side» linken i våre nyhetsbrev. Du har rett til innsyn i denne dataen. Du finner kontaktinformasjon i bunnen av disse medlemsvilkårene.

4. Avtalens varighet
Medlemskapet gjelder fra du melder deg inn og til du avslutter ditt medlemskap. Sunkost kan ta skiftende forhold om dette er grunnet endringer i strategi, kostnadssituasjon, statlige tiltak eller modifisering av lovverket. Vi forbeholder oss også retten til å gjøre mindre endringer i vilkårene for Sunkost Kundeklubb uten varsel. Vesentlige endringer vil varsles gjennom e-post. Vi forbeholder oss også retten til å avvikle eller erstatte kundeklubben med 30 dagers varsel. Om vi må avvikle klubben grunnet juridiske pålegg kan dette skje uten varsel. Sunkost forbeholder også retten til å slette medlemmer som bryter vilkårene eller kommer med feilaktig informasjon.

5. Tvister og annet
Ved tvister om tolkningen av denne avtalen reguleres og tolkes den i samsvar med norsk rett. Oslo Tingrett er valgt som verneting, med mindre annet følger av ufravikelig lovgivning.

6. Kontakt
Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål. Vår kontaktinformasjon er;

Post: Sunkost AS v/ Sunkost Kundeklubb

Telefon: 22 54 03 60 E-post: kundeklubb@sunkost.no http://sunkost.no

Sist oppdatert: 27.03.2020