Triks du kan gjøre for å få et sunt og glansfullt hår!

Hvem ønsker ikke et sunt og glansfullt hår? Kanskje noen av disse triksene kan hjelpe deg å få drømmehåret! Les mer her. 


Hvordan oppnå et sunt og glansfullt hår?

Et sunt og glansfullt hår er noe mange ønsker seg. Du har kanskje opplevd perioder hvor du føler at håret er livløst, matt og slitt. Heldigvis kan dette som oftest gjøres noe med. Hvis du ønsker at håret ditt skal utstråle sunnhet og samtidig beholde lengdene på håret er det lurt å tilføre nok fuktighet og pleie det regelmessig. Stress og dårlig kosthold kan også påvirke håret ditt negativt, og det å gi kroppen næring gjennom mat er derfor like viktig som å gi håret pleie på utsiden.


7 enkle hårtips man bør huske på

1. Man bør gi håret en fuktighetskur minst 2-4 ganger i måneden hvis du synes det er tørt og slitt.

2. De fleste hårkurer bør du ta mellom shampoo og balsam, men det er lurt å spørre de ansatte du kjøper produktet av da det kan være forskjellig fra produkt til produkt.

3. Finn ut om du trenger en hårkur med mest proteiner eller fuktighet. Kanskje bør du bytte på å benytte begge deler.

4. Hårkurene fungerer ofte best i håndkletørt hår, slik at håret får trekke til seg mest mulig fuktighet. Bruk litt tid på å finne en shampoo og balsam som passer til din hårtype og ditt behov.

5. Hvis du ofte sliter med fett og flatt hår kan det være fordi du bruker for mye, eller feil balsam. Man trenger ikke å bruke balsam i hele håret, men gjerne bare fra midten og ned til tuppene.

6. Det er lurt å bruke varmebeskyttende produkter hvis du ofte føner eller styler håret med varme.

7. Spis sunt og variert. Kostholdet kan ha mye å si for håret ditt. Få i deg nok grønnsaker og frukt, samt nok proteiner og vann. Det å få i seg nok sunne fettsyrer kan også ha mye å si for hårets glans!

Gjør et kupp på disse kosttilskuddene nå!

Sunn hårvekst med Hair Volume 

Hair Volume er basert på epleekstrakt som er rikt på phytocyanidinrik, som fungerer som vekstfaktor på hårsekkenes celler. Produktet inneholder også vitaminer til hårrøttene som blant annet biotin som hjelper til med å bevare en sunn hårvekst. Biotin bidrar til å opprettholde normalt hår. Hair Volume inneholder aminosyrer og mineraler til hårrøttene og ekstrakt av hirse og organisk silica. Produktet er høykonsentrert så man trenger kun én tablett om dagen.

Ta gjerne turen innom Sunkost for å snakke med de ansatte om hvilke produkter som kan passe til deg og ditt behov.  Finn din nærmeste Sunkost-butikk her.

Prisbelønt hårpleie fra New Nordic