Endelig er de her - Weleda Skin Food Face Care!

Weleda Skin Food har vunnet flere store kåringer for sine effektive og trendye skjønnhetsprodukter. Stjerner som Victoria Beckham, Julia Roberts og Hailey Bieber sverger til serien, berømmet for sine mange bruksområder, korte ingredienslister, pleiende effekt og gode evner til å fukte.

Skin Food er i tillegg bestselgende innenfor personlig pleie i Sunkost, så vi er i fyr og flamme over at Weleda nå har lanserert Skin Food produkter til ansikt - Skin Food Face Care! 


Face Care produktene nå tilgjengelig hos Sunkost

Skin Food-serien er utvidet med produktene Nourishing Day Cream, Nourishing Night Cream, Nourishing Cleansing Balm og Skin Food Ultralight Dry-Oil. Se og les mer om de spennende nyhetene under!

Se alt fra Weleda her!

1. Skin Food Nourishing Day Cream

En ultimat dagkrem for deg som vil gi huden langvarig fuktighet og næring hele dagen. Designet for en tørr hud med en ny sensorisk formel som mykgjør, beskytter og fukter huden på kort og lang sikt samt styrker den viktige hudbarrieren. Vegansk. 

 • Med olivenbladekstrakt som beskytter takket være et høyt innhold av antioksidanter
 • Gir fukt, næring og glød
 • Styrker hudbarrieren

2. Skin Food Nourishing Night Cream

En ultimat nattkrem for deg som vil gi huden langvarig fuktighet, næring og effektivt støtte gjennom den viktige restitusjonsfasen om natten. Designet for en tørr hud med en ny sensorisk formel som mykgjør og fukter huden på kort og lang sikt. Nattkremen fremmer cellefornyelse og hudbarrieren. Vegansk.

 • Fremmer cellefornyelse og styrker den viktig hudbarrieren
 • Med sacha inchi olje som forbedrer elastisiteten
 • Formelen gir en fuktighetsmettet, men lett følelse på huden og en sunn glød som er synlig

3. Skin Food Nourishing Cleansing Balm

Skånsom, men effektivt renseprodukt som er mykgjørende og tørker ikke ut huden. Innovativ vannløselig “oil-to-milk“ formel. Perfekt også som maske for ekstra næring og glød. Vegansk. 

 • Mild og skånsom rens
 • Styrker huden samtidig som den renser og fjerner sminke
 • Et multiprodukt som kan brukes som maske for ekstra næring og glød

4. Kombinér med nyheten Skin Food Ultralight Dry-Oil

Din Skin Food Face Care hudrutine kan avluttes med en annen kommende nyhet - Ultralight Dry-Oil, for maksimal effekt og glød. En dry-oil som kombinerer næring fra sunne planteoljer med planteekstrakter i et to-faset produkt som du rister og sprayer på huden. Sommerens veskeprodukt! Kommer 1. mai.

 • Gir glød og fuktighet til ansikt og kropp
 • En ny Skin Food opplevelse - fuktboost på sprayflaske
 • Enkel å påføre, absorberes raskt, gir umiddelbar næring og glød

Ta din hudpleie-rutine til nye høyder

Skin Food produkter skuffer aldri, så vi håper du er like gira som oss over disse nyhetene! Vi i Sunkost har vært så heldige og fått testet nyhetene på oss selv i et par uker, og vi kan virkelig se en forskjell på hudbarrieren. Dette er fuktighetsgivende, funksjonell og naturlig hudpleie av høyeste kvalitet og som tar din hudrutine til nye nivåer. Test dem ut, enten du er en hudpleie-entusiast eller er helt ny på hudpleie-fronten. Se mer inspirasjon og info rundt Skin Food Face Care på vår Instagram, der vi fremover kommer til å poste nyttige reels. 

Tekst: Ingrid Skjeggedal