karma te

Karma te – helt organisk te- og urteblanding

KARMA er 100% økologisk te- og urteblandinger og kommer i 14 forskjellige smaker.

Karma ble etablert med målsetning om å skape naturlige teer med fantastisk smak og med nøye utvalgte funksjonelle urter og planter. Ingrediensene velges med omhu fra hele verden. Fulle av aromatisk smak som tilbyr en stimulerende te-opplevelse. En smak for enhver anledning! Alle karma te-blandingene er spesielt laget for å møte funksjonelle behov og bruker kun de fineste økologiske ingredienser. Hver pose er individuelt pakket og forseglet for å bevare friskheten.

Kjøp Karma te her!

Heart Soul Tea

Med kamille, hibiscus og lavendel. Delikate, velduftende smaker som virker beroligende, avslappende og varmende på sinnet. Koffeinfri, natuligvis.

Sweet Chili Tea

Med ingefær og svart pepper. Intens, aromatisk smak som stimulerer smaksløkene og klarner sansene dine. Varmer og styrker. Naturlig forfriskende.

Relax Tea

Med fennikel, kamille og lakrisrot. En smakfull blanding av lindrende og beroligende urter som virker avslappende. Koffeinfri, naturligvis.

Morning Tea

Earl Grey te med et delikat hint av lavendel. Nøye utvalgte hele te-blader med bergamott for en behagelig smak. Forfriskende og lett.

Evening Tea

Med kamille og havreblomst. En blanding urter som virker avslappende og beroligende, og forbereder deg for en god natts søvn. Avslappende for sinn, kropp og sjel. Koffeinfri, naturligvis.

Nursing Tea

Med fennikel, nesle og lavendel. Amme-te med støttende og smakfulle urter. Kan hjelpe ved luft i magen. Koffeinfri, naturligvis.

Detox Tea

Med anisfrø, fennikel og kardemomme. En velsmakende og velgjørende blanding. Balanserende effekt. Koffeinfri, naturligvis.

Refresh Tea

Med peppermynte og lakris. En smakfull blanding av urter som forfrisker kropp og sinn. Stimulerer og revitaliserer. Koffeinfri, naturligvis.

Green Tea

Grønn te med sitrongress. Hele teblader av grønn te, smaksatt med sitrongress for en forfriskende og styrkende smak. Naturlig forfriskende.Med sitron og appelsin.

Sørafrikansk Rooibos te.

Tradisjonell og forfriskende. Koffeinfri, naturligvis.

Hot Cinnamon Tea

Med nellik og svart pepper. En naturlig søt blanding med rike og aromatiske smaker. Krydret og tilfredsstillende. Koffeinfri, naturligvis.

Revitalise Tea

Med appelsin, russisk rot og ingefær. Revitaliserer og inspirerer, øker vitaliteten og skjerper sinnet. Gir overskudd. Koffeinfri, naturligvis

Ginger Lemon Honey Bush Tea

Med ingefær, sitron, honeybush, lakris og gurkemeie En blanding av varmende ingefær og et delikat hint av sitron. Stimulerende og forfriskende. Koffeinfri, naturligvis.

Chai Vanilla Tea

Med kanel, ingefær og kardemomme. En smakfull blanding av beroligende urter som får kropp og sjel til å slappe av. Varmer og beriker. Koffeinfri, naturligvis.

Kjøp Karma te her!