Femarelle - kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Femarelle inneholder det unike ekstraktet DT56a som kommer fra fermentert soya, samt Vitamin B6 (pyridoksin) som bidrar til hormonell balanse, normal energiomsetning og psykologisk funksjon, samt redusere tretthet og utmattelse. Det er tre ulike produkter tilpasset ulike faser og ulike overgangsplager.


Overgangsalderen og Femarelle

Femarelle kan bidra med å redusere en rekke diffuse plager. Fra cirka 40 års alderen skjer det gradvis forandringer i en kvinnekropp. Mange kvinner opplever gradvis ulike endringer i kroppen, men det er ikke mange som uten videre knytter disse opp mot begynnende overgangsalder. Blant de ulike litt diffuse signalene fra kroppen, kan det være man opplever endringer i humøret, eller fysiske plager som temperaturendringer, endringer i den månedlige syklusen, osv.

Overgangsalderen har ulik varighet og intensitet i symptombildet, noen merker ingenting og andre har det vanskelig i denne perioden. Overgangsalderen starter når du har vært uten menstruasjon i 12 måneder. I mange tilfeller kan Femarelle bidra med å redusere en rekke diffuse plage

Mot hetetokter, nattesvette, humørsvingninger.

Hvem passer dette produktet for?
Femarelle Recharge er et plantebasert kosttilskudd som kan lindre ved overgangsplager som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger, redusert sexlyst, lite energi og tretthet. Kosttilskuddet er satt sammen spesielt med tanke på behovene hos kvinner som har kommet i overgangsalderen. 

Hvilken alder/livsstadie passer det for?
Tilskuddet passer for kvinner cirka  50 +, som er i overgangsalderen.

Hvilke aktive Ingredienser inneholder dette produktet?
DT56a (fermentert ekstrakt fra soyabønner), linfrø-ekstrakt (Linus Usitatissimum) og vitamin B6 (pyridoksin).

Hvilke allergener inneholder dette produktet?
Kvinner som er allergisk mot linfrø skal ikke bruke produktet. Soyaallergener er fjernet og produktet kan derfor brukes av personer med soyaallergi.

Hva er anbefalt dosering og oppbevaring?
Anbefalt døgndose er 2 kapsler daglig, 1 morgen og 1 kveld. Dersom man ikke får ønsket effekt med 2 kapsler daglig, kan dosen økes til 3 kapsler. Har du det verst på natten, tas 2 kapsler om kvelden og 1 om morgenen. Er dagen mest plagsom, tar du 2 om morgenen og 1 om kvelden.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn og tørt ved romtemperatur.

Mot humørsvingninger, pms-plager, tretthet og søvnproblemer.

Hvem passer dette produktet for?
Allerede rundt 40 år kan mange kvinner merke at det skjer forandringer i kroppen som kan gi svingninger i energi, humør og syklus.

Femarelle Rejuvenate er utviklet for å bidra til større stabilitet, færre svingninger, samt å redusere ubehag og plager i denne livsfasen. Vitaminene B2 og B7 (riboflavin og biotin) kan bidra til kroppens energiomsetning, redusere tretthet og bidra til normal psykologisk funksjon. DT56a, et unikt ekstrakt av soya som bare finnes i Femarelle, understøtter disse viktige effektene. 

Hvilken alder/livsstadie passer det for?
Ingrediensene i Femarelle Rejuvenate er valgt ut spesielt med tanke på kvinner i en tidlig fase av overgangsalderen, eller perioden før de store endringer begynner å skje, altså fra 40 år og oppover. Femarelle Rejuvenate kan gi økt energi og balanse for kvinner 40 +, i tiden før en etablert overgangsalder.

Hvilke aktive Ingredienser inneholder dette produktet?
DT56a (fermentert soyaekstrakt), linfrø, vitamin B2 (riboflavin) og vitamin B7 (biotin).

Hvilke allergener inneholder dette produktet?
Kvinner som er allergisk mot linfrø skal ikke bruke produktet. Soyaallergener er fjernet og produktet kan derfor brukes av personer med soyaallergi.

Hva er anbefalt dosering og oppbevaring?
Anbefalt døgndose er 2 kapsler daglig, 1 morgen og 1 kveld. Dersom du ikke får ønsket effekt med 2 kapsler daglig, kan dosen økes til 3 kapsler daglig. Har du det verst nattestid tas 2 kapsler om kvelden og 1 om morgenen. Er dagen mest plagsom tar du 2 om morgenen og 1 om kvelden.

Informer lege før bruk hvis du er under medisinsk behandling. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn og tørt ved romtemperatur.

For benbygning og slimhinner.

Femarelle Unstoppable  er satt sammen spesielt med tanke på de behovene som kvinner møter etter at de er ferdig med overgangsplagene. Tilskuddet inneholder DT56a, riboflavin (B2), biotin (B7), kolekalciferol (D3) og kalsium.

Kalsium og vitamin D3 i kosttilskuddet bidrar til å opprettholde normale knokler. Riboflavin og biotin bidrar til å opprettholde normale slimhinner. Disse to bidrar også til nervesystemets normale funksjon, samt  til å redusere tretthet og utmattelse.

Hvilken alder/livsstadie passer det for?
Femarelle Unstoppable passer for kvinner i 60 årene, som er ferdig med overgangsalderen. 

Hvilke aktive Ingredienser inneholder dette produktet?
DT56a (fermentert soyaekstrakt), vitamin B2 (riboflavin), vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin B7 (biotin).

Hvilke allergener inneholder dette produktet?
Soyaallergener er fjernet og produktet kan derfor brukes av personer med soyaallergi. 

Hva er anbefalt dosering og oppbevaring?
Anbefalt døgndose er 2 kapsler daglig, 1 morgen og 1 kveld. Dersom du ikke får ønsket effekt med 2 kapsler daglig, kan dosen økes til 3 kapsler. Har du det verst nattestid tas 2 kapsler om kvelden og 1 om morgenen. Er dagen mest plagsom tar du 2 om morgenen og 1 om kvelden.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn og tørt ved romtemperatur.