Litt sunnere snacks

Kose deg i helgen? Vi har et bredt utvalg av chips som er sunt og godt! Smak selv.

Litt sunnere snacks – Way Better Snacks

Way Better Snacks er en nyutviklet, økologisk serie fra USA, med utstrakt brukt av spirede ingredienser.

Dette gjør at disse tortilla chipsene er mye mer næringsrike og lettere å fordøye, med høy andel av nyttige enzymer, vitaminer og mineraler i tillegg til gunstige antioksidanter, planteproteiner og essensielle fettsyrer.

Det beste av alt: de smaker utrolig godt også.

Go pure!

Deilig sprø og svært smakfull! GO PURE Vegetable Chips er 100 % økologisk rotfruktchips av persillerot, rødbeter, gulrot og søtpotet!
Kjøp Go Pure.

Grønnkålchips

Hjemmelaget, sprø chips av finsnittet grønn- kål er blitt en hit både blant sunnhetsfreaker og matelskere de siste par årene. Grønnkål er en av de sunneste grønnsaker vi har, og er full av vitaminer og mineraler.

Den har for eksempel tre ganger så høyt C-vitamin- innhold som appelsin, mer kalsium enn melk – og dessuten et høyt innhold av A-vitamin, jern, natrium, kalium, fosfor og folat.
Grønnkålchipsen fra Inspiral er dessuten økologisk dyrket og fremstilt etter en Raw- food-metode. Det betyr at den er dehydrert i stedet for kokt, fritert, stekt eller lignende. Ved en slik tørking bevares nærings- stoffene og enzymene i maten mye bedre enn ved steking og koking.

Med andre ord: et kjernesunt alternativ til fristende, men usunt «potetgull».

Se hele utvalget av Sunnere Snacks her.