Lindrende tilskudd mot leddplager

Lindrende tilskudd mot svake leddplager

For deg med svake leddplager, vit at det finnes gode, naturlige og godt dokumenterte produkter som kan hjelpe deg. Snakk med en av våre medarbeidere i nærmeste Sunkostbutikk for god veiledning og informasjon. Fordi menneskekropper reagerer ulikt på virkestoffene, kan det være at du må prøve deg frem for å finne tilskuddet som fungerer best for deg. 

OMEGA-3: Mange bruker tilskudd av omega-3 ved ømme og stive muskler og ledd. At moderne kosthold inneholder altfor mye vegetabilsk og animalsk, flerumettet omega-6 fett, har skapt en ubalanse på forholdet mellom omega-3 og omega-6 i kroppen. Kroppen trenger balanse mellom omega-3 og omega-6 og fiskeolje eller andre omega-3 tilskudd er utmerkede bidrag til å gjenopprette denne balansen.

CURCUMIN (GURKEMEIE) kan hjelpe ved lette leddplager. Curcumin er fettløselig, og studier har vist at kroppen øker opptaket av virkestoffene dersom pillene tas sammen med fett, f. eks. omega-3 kapsler.

NYPER: Kosttilskudd fremstilt av spesielle nyperoser som vokser vilt i Sør-Amerika. Virkestoffet som er patentert som «rosenoid», er en blanding av nøkkelkomponenter som blant annet C-vitamin, flavonoider og karoten. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin C bidrar også til normal kollagendannelse som er viktig for normal bruskfunksjon. Mye tyder på at nypepulver kan ha gunstig innvirkning på leddene.

Hver 6. gratis
Innhold: 120 kapsler
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Behov: Hjernen, Hjerte & kar, Syn
kr 249
Hver 6. gratis
Innhold: 60 tabletter
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Behov: Benbygning, Ledd, Muskler
kr 275
Innhold: 120 tabletter
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Behov: Benbygning, Ledd, Muskler
kr 439
Innhold: 180 kapsler
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Behov: Hjernen, Hjerte & kar, Syn
kr 319
Innhold: 200 gr
Merke: Øvrige varer
Behov: Benbygning, Immunforsvar, Ledd
kr 249