SukrinMelis er Sukrin som er finmalt, og tilsatt en liten mengde steviolglykosider (fra steviaplanten). Kombinasjonen av de to søtstoffene gir en rund og rik søtsmak, og demper den kjølende følelsen som ren Sukrin kan gi. SukrinMelis er like søtt som vanlig sukker/melis, og brukes i samme mengde. Siden SukrinMelis er finmalt løser det seg lettere opp enn vanlig Sukrin.
0 kcal
0 fett
Product description:
SukrinMelis kan brukes i baking på samme måte som Sukrin. Den er også velegnet til glasurer og kremer, smoothies, yoghurt/kesam m.m. Mengden SukrinMelis bør ikke utgjøre mer enn 1/5-del eller ca. 20% av den totale mengden ingredienser.Innhold i SukrinmelisSukrinMelis består av finmalt Sukrin og en liten mengde steviolglykosider (fra steviaplanten).
https://sunkost.no/sukrinmelis-400-g1971Sukrinmelis 400 ghttps://sunkost.no/pub/media/catalog/product/S/u/SukrinMelis.jpg8989NOKInStock/Sunn Mat/Søtning/Sukkererstatning/Sunn Mat/Sunn Mat/SøtningSukrinMelis er Sukrin som er finmalt, og tilsatt en liten mengde steviolglykosider (fra steviaplanten). Kombinasjonen av de to søtstoffene gir en rund og rik søtsmak, og demper den kjølende følelsen som ren Sukrin kan gi. SukrinMelis er like søtt som vanlig sukker/melis, og brukes i samme mengde. Siden SukrinMelis er finmalt løser det seg lettere opp enn vanlig Sukrin. SukrinMelis kan brukes i baking på samme måte som Sukrin. Den er også velegnet til glasurer og kremer, smoothies, yoghurt/kesam m.m. Mengden SukrinMelis bør ikke utgjøre mer enn 1/5-del eller ca. 20% av den totale mengden ingredienser.Innhold i SukrinmelisSukrinMelis består av finmalt Sukrin og en liten mengde steviolglykosider (fra steviaplanten).00add-to-cartFunksjonell MatSukrin er supert og perfekt på et LCHF kosthold0 kcal0 fett<p style="margin-bottom:5px;"><strong>Næringsinnhold per 100g:</strong></p><table class="tableizer-table" style="border-top:none;margin-bottom:5px;"><tbody><tr class="data"><td>Energi(kj/kcal)</td><td style="border-right:none;">0 kj / 0 kcal</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Fett</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Karbohydrater</td><td style="border-right:none;">100 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– sukkerarter</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>– polyoler</td><td style="border-right:none;">100 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Kostfiber</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Protein</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Salt</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr></tbody></table><p style="font-size:smaller;"><i>*RI = Referanseinntak</i></p>400gr