Glutenfri marsipankonfekt med pistasjnøtter
Glutenfri marsipankonfekt med pistasjnøtter
Glutenfri marsipankonfekt med pistasjnøtter

Glutenfri marsipankonfekt med pistasjnøtter

Du trenger:

200 g pistasjnøtter
2 ss smør
2 ss Sukrin Gold
1 ss Helios kanel
200 g sukkerfri marsipan fra Funksjonell Mat
Sukkerfri sjokolade

Slik gjør du

Start med å lage brente pistasjnøtter:
Hell nøttene ut over ett brett og sett dem inn i ovnen på 180 grader i 7 minutter.
Imens de steker smelter du smør, Sukrin gold og kanel i en kjele.
Ha nøttene over i kjelen og bland godt sammen.
Hell blandingen tilbake på stekebrettet og stek i ovnen i nye 10 minutter. Avkjøl helt.

Hakk nøttene i grove biter.
Del marsipanen i to og form hver bit til et rektangel. Fordel nøttene på det ene rektangelet.
Spar ca. 1/3 del av nøttene til pynt.
Legg den andre rektangelet over og press sammen.
Del opp i små firkanter og dypp dem i smeltet sjokolade. Pynt med flere nøtter.

Oppskrifter