Germline Spirefrø Alfalfa er spirefrø av alfalfa, slik at du kan dyrke dine egne spirer hjemme. Alfalfa er dronningen av spirefrø. Lett å dyrke og svært næringsrike. Frisk, søt og nøtteaktig smak.
Økologiske frø - dyrk alfalfaspirer hjemme
Svært næringsrike
Lett å dyrke
Product description:
Alfalfa er det mest brukte frøet til spiring og det høyest verdsatte. Navnet er arabisk og betyr «far til all mat». Alfalfa ble oppdaget i Iran og gitt til hestene for å gjøre dem motstandsdyktige og energiske. Fordi alfalfaspirer er enkelt å få til, passer de godt for nybegynnere innen spiring. Alfalfa kan dyrkes fram i løpet av kort tid, uansett årstid. De spises som rå og sprø skudd på 2 til 3 cm, og passer til mange typer mat. Alfalfaspirer er spesielt rike på vitamin K, C og B-vitaminet folat, samt sporstoffet kobber.
Bruksområde :
Ta omtrent en spiseskje frø eller en mengde som passer til plassen der du skal dyrke dem, og la frøene trekke over natten i et fullt glass med vann. Neste morgen skyller du frøene i omtrent ett minutt under kaldt vann i springen, så er frøene klare til å legges der de skal dyrkes. Bruker du en spirekrukke kan du legge dem i bløt i selve spirekrukken. Videre skyller/vanner du spirene to ganger om dagen, morgen og kveld. Hold dem gjerne under springen, i kaldt vann, hvis mulig, omtrent i ett minutt. La vannet renne av og sørg for god luftig til frøene etter vanningen. Gjenta dette i så mange dager som frøene trenger for å spire. Spiretid for disse frøene: 5 til 6 dager.
Tips :
Kommer i en hendig forpakning som kan forsegles etter åpning.
Kan kombineres med :
Bruk gjerne Germline Spirekrukke til å dyrke spirene i.
Merk :
KAN INNEHOLDE SPOR AV GLUTEN, NØTTER, SESAMFRØ OG SENNEP.
Oppbevaring :
Oppbevar frøene i sin opprinnelige emballasje ved romtemperatur, på et tørt sted. Dine spirede frø er best når du bruker dem med en gang. Hvis du ikke bruker dem umiddelbart kan de oppbevares i kjøleskapet i noen dager, helst i en lukket beholder.
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/germline-spirefro-alfalfa6982Germline Spirefrø Alfalfahttps://sunkost.no//media/catalog/product/s/p/spirefr_c3_b8_7251_20-_20spirefr_c3_b8_2c_c2_a0alfalfa_4b1e53f924__7244__hd67e55f0.jpg139139NOKOutOfStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Frø & Kjerner/Behov/Økologisk mat172086169Germline Spirefrø Alfalfa er spirefrø av alfalfa, slik at du kan dyrke dine egne spirer hjemme. Alfalfa er dronningen av spirefrø. Lett å dyrke og svært næringsrike. Frisk, søt og nøtteaktig smak. Alfalfa er det mest brukte frøet til spiring og det høyest verdsatte. Navnet er arabisk og betyr «far til all mat». Alfalfa ble oppdaget i Iran og gitt til hestene for å gjøre dem motstandsdyktige og energiske. Fordi alfalfaspirer er enkelt å få til, passer de godt for nybegynnere innen spiring. Alfalfa kan dyrkes fram i løpet av kort tid, uansett årstid. De spises som rå og sprø skudd på 2 til 3 cm, og passer til mange typer mat. Alfalfaspirer er spesielt rike på vitamin K, C og B-vitaminet folat, samt sporstoffet kobber.Germline003465511101153add-to-cartGermlineDyrk dine egne alfalfaspirerØkologiske frø - dyrk alfalfaspirer hjemmeSvært næringsrikeLett å dyrkeØkologiskTa omtrent en spiseskje frø eller en mengde som passer til plassen der du skal dyrke dem, og la frøene trekke over natten i et fullt glass med vann. Neste morgen skyller du frøene i omtrent ett minutt under kaldt vann i springen, så er frøene klare til å legges der de skal dyrkes. Bruker du en spirekrukke kan du legge dem i bløt i selve spirekrukken. Videre skyller/vanner du spirene to ganger om dagen, morgen og kveld. Hold dem gjerne under springen, i kaldt vann, hvis mulig, omtrent i ett minutt. La vannet renne av og sørg for god luftig til frøene etter vanningen. Gjenta dette i så mange dager som frøene trenger for å spire. Spiretid for disse frøene: 5 til 6 dager.Kommer i en hendig forpakning som kan forsegles etter åpning.Bruk gjerne Germline Spirekrukke til å dyrke spirene i.
KAN INNEHOLDE SPOR AV GLUTEN, NØTTER, SESAMFRØ OG SENNEP.Oppbevar frøene i sin opprinnelige emballasje ved romtemperatur, på et tørt sted. Dine spirede frø er best når du bruker dem med en gang. Hvis du ikke bruker dem umiddelbart kan de oppbevares i kjøleskapet i noen dager, helst i en lukket beholder.Alfalfa* (Medicago sativa). * = fra sertifisert økologisk landbruk.eksternt selskap