Kakaomasse 400 gr
Innhold: 400 gr
Varekode: 53015
189,-
- Vi spanderer frakt over 199,-
- Klikk & Hent i 100 butikker
- Frakt: 2-4 virkedager
- Alltid gode tilbud
Kakaomasse 400 gr
Innhold: 400 gr
Varekode: 53015
Økologisk kakaomasse
Ren økologisk kakaomasse produsert av rå Criollo kakaobønner som kun er skånsomt tørket, og dermed har mer av det opprinnelige høye næringsinnholdet intakt. Kakaomasse er laget av pressede kakaobønner som stivner til en hard masse og blir deretter delt opp i mindre biter for at den skal være enklere å jobbe med. Kakaomasse har et smeltepunkt på ca. 32 gr. C, og bør varmes skånsomt opp i vannbad sammen med kakaosmør før det blandes med andre ingredienser. Bruk kakaomasse til å lage hjemmelaget sunnere sjokolade eller som ingrediens i varm sjokolade.
Product description:
Produsert i lokaler som ikke håndterer kjente allergener.
Produktegenskaper og innhold
-
Tips : Slik bruker du kakaomasse: Kakaomasse har et smeltepunkt på ca. 32 gr. C, og bør varmes skånsomt opp i vannbad sammen med kakaosmør før det blandes med andre ingredienser. Det beste blandingsforholdet mellom kakaomasse og kakaosmør er 2 deler kakaomasse til 1 del kakaosmør. Smelt f.eks. 100g kakaomasse og 50g kakaosmør i vannbad og tilsett 40-50g ønsket søtningsmiddel, samt vaniljepulver eller andre tilleggsingredienser. Hell i en form og sett kaldt.
-
Merk :
-
Ingredienser : Økologisk kakaomasse.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
product
https://sunkost.no/kakaomasse-400-gr
2754
Kakaomasse 400 gr
https://sunkost.no//media/catalog/product/s/u/sunkost_preview_4__4226__h62090134.jpg
189
189
NOK
InStock
/Sunn Mat
/Sunn Mat/Kakaoprodukter
/Behov/Økologisk mat
17
214
6169
Ren økologisk kakaomasse produsert av rå Criollo kakaobønner som kun er skånsomt tørket, og dermed har mer av det opprinnelige høye næringsinnholdet intakt. Kakaomasse er laget av pressede kakaobønner som stivner til en hard masse og blir deretter delt opp i mindre biter for at den skal være enklere å jobbe med. Kakaomasse har et smeltepunkt på ca. 32 gr. C, og bør varmes skånsomt opp i vannbad sammen med kakaosmør før det blandes med andre ingredienser. Bruk kakaomasse til å lage hjemmelaget sunnere sjokolade eller som ingrediens i varm sjokolade. Produsert i lokaler som ikke håndterer kjente allergener.
Økosjokolade
0
0
7090024500023
add-to-cart
Økosjokolade
Økologisk kakaomasse
Slik bruker du kakaomasse: Kakaomasse har et smeltepunkt på ca. 32 gr. C, og bør varmes skånsomt opp i vannbad sammen med kakaosmør før det blandes med andre ingredienser. Det beste blandingsforholdet mellom kakaomasse og kakaosmør er 2 deler kakaomasse til 1 del kakaosmør. Smelt f.eks. 100g kakaomasse og 50g kakaosmør i vannbad og tilsett 40-50g ønsket søtningsmiddel, samt vaniljepulver eller andre tilleggsingredienser. Hell i en form og sett kaldt.
<br/>
Økologisk kakaomasse.
400
gr
/Sunn Mat/Kakaoprodukter
214
17
Kakaoprodukter
https://sunkost.no/sunn-mat/kakaoprodukter
1
3