Natron brukes vanligvis som hevelse-middel ved baking, som syrenøytraliserende middel i medisin eller som brannslukkings-middel.
Natron brukes vanligvis som hevelse-middel ved baking
Natron brukes også som syrenøytraliserende middel i medisin eller som brannslukkings-middel.
Uten tilsetningsstoffer.
Product description:
Natron brukes vanligvis som hevelse-middel ved baking, som syrenøytraliserende middel i medisin eller som brannslukkings-middel.
Uten tilsetningsstoffer. I den senere tid har det også vært endel fokus på natron som et middel som kan brukes til “alt”.
Ikke økologisk.
https://sunkost.no/natron-11417Natronhttps://sunkost.no/media/catalog/product/N/a/Natron-150-g-2-830x1024.jpg3333NOKOutOfStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Krydder/Sunn Mat/Krydder/Urtekrydder og krydderblandingerNatron brukes vanligvis som hevelse-middel ved baking, som syrenøytraliserende middel i medisin eller som brannslukkings-middel. Natron brukes vanligvis som hevelse-middel ved baking, som syrenøytraliserende middel i medisin eller som brannslukkings-middel.
Uten tilsetningsstoffer. I den senere tid har det også vært endel fokus på natron som et middel som kan brukes til “alt”.
Ikke økologisk.00add-to-cartMannaNatron, 150 g, MannaNatron brukes vanligvis som hevelse-middel ved bakingNatron brukes også som syrenøytraliserende middel i medisin eller som brannslukkings-middel.Uten tilsetningsstoffer.Natron brukes vanligvis som hevelse-middel ved baking, som syrenøytraliserende middel i medisin eller som brannslukkings-middel.Kan brukes til “alt”.Natriumhydrogencarbonat (ikke økologisk).<p style="margin-bottom:5px;"><strong>Næringsinnhold per 100g:</strong></p><table class="tableizer-table" style="border-top:none;margin-bottom:5px;"><tbody><tr class="data"><td>Energi(kj/kcal)</td><td style="border-right:none;">0 kJ/0 kcal</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Fett</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– mettede fettsyrer</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Karbohydrater</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– sukkerarter</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Kostfiber</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Protein</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Salt</td><td style="border-right:none;">68,5 g</td><td></td></tr></tbody></table><p style="font-size:smaller;"><i>*RI = Referanseinntak</i></p>
/Sunn Mat/Krydder/Urtekrydder og krydderblandinger220216Urtekrydder og krydderblandingerhttps://sunkost.no/sunn-mat/krydder/urtekrydder-og-krydderblandinger14