Tapioka

Innhold: 200 gr
37,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
37,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
70109
Utsolgt i nettbutikken
SKU
70109
 • Gratis frakt over 199,-
 • Frakt: 1-3 virkedager
 • Lik pris i butikk
 • Ingen tollavgift
Innhold: 200 gr

Tapioka stivelse, økologisk, 200 g, Manna

Tapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking, og for tykning av supper og sauser. Ingen merkbar lukt og smak.
Tapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking, og for tykning av supper og sauser.
Det er naturlig glutenfritt, men kan inneholde spor av gluten.
Tapioca er rik på enkle karbohydrater og gir rask energi. Folk som ønsker seg en sunn vektøkning kan godt bruke tapioca-mel.

Product description:

Tapioca-melet er laget av tørkede røtter fra cassava planten. Det er naturlig glutenfritt, men kan inneholde spor av gluten. Melet har ingen merkbar lukt eller smak og koagulerer eller separeres ikke når det blir avkjølt. Det bidrar til å binde glutenfrie oppskrifter og forbedre tekstur og sprø skorpe til glutenfrie bakverk. Gir en jevn og kremaktig tekstur. BRUK Tapioca mel brukes som fortykningsmiddel i sauser, supper, dip, puddinger og liknende. Melet brukes også i glutenfrie bakverk for å gjøre de lettere og gi en tekstur som likner på den hvetemel gir. For eksempel brukes det i pizzabunner og over paier. I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiocamel i blandingen din. Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiocamel for hver spiseskje med maisstivelse. Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat. NÆRINGSSTOFFER OG HELSE Tapioca er rik på enkle karbohydrater og gir rask energi. Folk som ønsker seg en sunn vektøkning kan godt bruke tapioca-mel. ØKOLOGISKE FORDELER Ingen kunstige tilsetningsstoffer. Produsert uten ved bruk av sprøytemidler.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Bruksområde : Tapioca mel brukes som fortykningsmiddel i sauser, supper, dip, puddinger og liknende. Melet brukes også i glutenfrie bakverk for å gjøre de lettere og gi en tekstur som likner på den hvetemel gir. For eksempel brukes det i pizzabunner og over paier.I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiocamel i blandingen din.Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiocamel for hver spiseskje med maisstivelse.Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat.

 • Tips : I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiocamel i blandingen din.Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiocamel for hver spiseskje med maisstivelse.Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat.

 • Næringsinnhold : Næringsinnhold per 100ml:

  Næringsinnhold per 100g:

  Energi(kj/kcal)1498 kJ/358 kcal
  Fett0,02 g
  Hvorav:
  – mettede fettsyrer0,01 g
  Karbohydrater88,69 g
  Hvorav:
  – sukkerarter3,35 g
  Protein0,19 g
  Salt0,003 g

  *RI = Referanseinntak

 • Ingredienser : Tapiokamel*. * - fra sertifisert økologisk landbruk.

 • SKU : 70109

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?