Speltjuleboller
Speltjuleboller
Speltjuleboller

Sukkerfri hasselnøtt-og karamellsjokolade

Dette trenger du:

  • 1,5 dl hasselnøtter
  • 8 ss Frøken Holm sin karamell
  • ½ ts vaniljepulver fra Helios
  • 100 gr Chokay lys kokesjokolade

 

Slik gjør du

Varm hasselnøttene i en tørr panne til skallet sprekker. Fjern skallet ved å gni dem inni et kjøkkenhåndkle.

Smelt sjokoladen i vannbad.

Bre den utover en kledd form.

Smelt karamellen i et vannbad, rør inn vaniljepulveret og hasselnøttene.

Spre karamellmassen over sjokoladen, trykk den deretter litt ned.

Sett til avkjøling i et par timer.

Knekk opp i biter før servering.

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Chokay Lys Kokesjokolade
    -20%
    Chokay Chokay Lys Kokesjokolade
    Tilbudspris 63,- Før 79,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios hasselnøtter 150 gr
    -10%
    Helios Helios hasselnøtter 150 gr
    Tilbudspris 66,- Før 73,-
    På lager i nettbutikken
  3. Frøken Holm Karamellsaus
    Frøken Holm Frøken Holm Karamellsaus
    179,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    159,-
    På lager i nettbutikken