Lakriskarameller
Lakriskarameller
Lakriskarameller

Lakriskarameller

Du trenger:

4 dl SukrinSirup Gold
2 dl fløte
1 ts Helios vanlijepulver
5 ss Helios lakrisrotpulver

Slik gjør du

Ha alle ingrediensene i en kasserolle og kok opp.
La det deretter småkoke i 35 minutter.
Fordel massen utover et bakepapir, strø over flaksalt og sett til avkjøling.
Del opp i passe biter.
Karamellene må enten pakkes inn en og eller oppbevares slik at de ikke klistrer seg sammen.

Tips! Vil du heller ha pepperkakesmak? Bytt ut lakrisrotpulver med pepperkakekrydder

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. SukrinSirup Gold 450 gr
    -15%
    Funksjonell Mat SukrinSirup Gold 450 gr
    Tilbudspris 79,- Før 93,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    145,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios rålakris 18gr
    Helios Helios rålakris 18gr
    39,-
    På lager i nettbutikken