Konfekt med brente mandler

Du trenger:

200 gram mørk sukker- og melkefri sjokolade
250 gram skivede eller hakkede mandler
4 ss Sukrin Gold
2 ss smør
1 ts Ceylon kanel
1 ts kardemomme
1 klype salt

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 180 grader. Fordel mandlene på et stekebrett og stek dem i ovnen i 5 minutter.
2. Smelt smør, Sukrin Gold, ceylon kanel og kardemomme i en kjele på lav varme.
3. Ta mandlene ut av ovnen og vend dem inn i smør/Sukrin-blandingen.
4. Bre massen utover et bakepapirkledd stekebrettet og stek i 5 minutter. 5. Legg litt brente mandler i bunn av små konfektformer.
6. Smelt sjokoladen i vannbad og fyll resten av formen med smeltet sjokolade.
7. Avkjøl i kjøleskap.

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. VGAN Mørk 85% sukkerfri
    VGAN VGAN Mørk 85% sukkerfri
    47,-
    På lager i nettbutikken
  2. Sukrin Gold 500 g
    Sukrin Sukrin Gold 500 g
    99,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Ceylon Kanel stor
    Helios Helios Ceylon Kanel stor
    95,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios mandler 150 gr
    Helios Helios mandler 150 gr
    79,-
    På lager i nettbutikken