Konfekt med brente mandler
Konfekt med brente mandler
Konfekt med brente mandler

Konfekt med brente mandler

DU TRENGER:
1 porsjon hjemmelaget sjokolade (se egen oppskrift) eller 200 gram mørk sukker- og melkefri sjokolade
250 gram skivede eller hakkede mandler
4 ss Sukrin Gold
2 ss smør
1 ts Helios Ceylon kanel
1 ts Helios kardemomme
1 klype salt

SLIK GJØR DU:
Sett ovnen på 180 grader. Fordel mandlene på et stekebrett og stek dem i ovnen i 5 minutter.
Smelt smør, Sukrin Gold, ceylon kanel og kardemomme i en kjele på lav varme.
Ta mandlene ut av ovnen og vend dem inn i smør/Sukrin-blandingen.
Bre massen utover et bakepapirkledd stekebrettet og stek i 5 minutter. Legg litt brente mandler i bunn av små konfektformer.
Smelt sjokoladen i vannbad og fyll resten av formen med smeltet sjokolade.
Avkjøl i kjøleskap.

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Sukrin Gold 500 g
    Funksjonell Mat Sukrin Gold 500 g
    89,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    Helios Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    69,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Kardemomme 23 gr
    Helios Helios Kardemomme 23 gr
    40,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios mandler 150 gr
    Helios Helios mandler 150 gr
    70,-
    På lager i nettbutikken