
Konfekt med brente mandler
DU TRENGER:
1 porsjon hjemmelaget sjokolade (se egen oppskrift) eller 200 gram mørk sukker- og melkefri sjokolade
250 gram skivede eller hakkede mandler
4 ss Sukrin Gold
2 ss smør
1 ts Helios Ceylon kanel
1 ts Helios kardemomme
1 klype salt
SLIK GJØR DU:
Sett ovnen på 180 grader. Fordel mandlene på et stekebrett og stek dem i ovnen i 5 minutter.
Smelt smør, Sukrin Gold, ceylon kanel og kardemomme i en kjele på lav varme.
Ta mandlene ut av ovnen og vend dem inn i smør/Sukrin-blandingen.
Bre massen utover et bakepapirkledd stekebrettet og stek i 5 minutter. Legg litt brente mandler i bunn av små konfektformer.
Smelt sjokoladen i vannbad og fyll resten av formen med smeltet sjokolade.
Avkjøl i kjøleskap.
Oppskrift/bilde av Desiree Andersen
