Zen Aroma Duftspreder (Diffuser)

Innhold: 180 ml
Varekode: 68242
699,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
699,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
68242
Utsolgt i nettbutikken
SKU
68242
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 180 ml
Varekode: 68242

Duftspreder for eteriske oljer

Zen Aroma Duftspreder (Diffuser) er en aromadiffuser, som er en duftspreder for eteriske oljer. Vanntank-kapasitet: 180 ml. Passer areal: 15-25 ㎡. Diffuseren omgjør vann til "tåke", og med noen dråper eteriske oljer som spres i rommet gjennom diffuseren, kommer du garantert i rett sinnsstemning.

Keramisk duftspreder av høy kvalitet
Legg til rette for ro og avspenning
Enkel å fylle og rengjøre

Product description:

Med damp og eteriske oljer spres duft og velvære. Du kan for eksempel legge til rette for ro og avspenning. Kan benyttes for eksempel på bad, kontor, soverom eller i forbindelse med yoga/meditasjon. Diffuseren kan i tillegg til å brukes som duftspreder for eteriske oljer, også brukes som luftfukter og som en dekorativ aromalampe eller nattlampe. Gi deg selv eller noen du er glad i en pause fra hverdagens stress, med ro og avspenning. Diffuseren går på strøm.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : SLIK BRUKER DU AROMADIFFUSEREN: Ta av toppen og fyll beholderen med vann opp til eller under maksimumsmerket. Tilsett 5-10 dråper eterisk olje etter ønske. Trykk på knappen til venstre for å skru på diffuseren, her justeres også ønsket tidsintervall for damp, 1, 3 eller 8 timer. Lysmodus (søvnhjelpmodus, pustelys) justeres med høyre knapp. For flere detaljer se vedlagt bruksanvisning.

  • Tips : Størrelse: 129*129*237 mm. Strøm: DC 24V/12W. Forstøvning: ultrasonisk (fra dråper til damp). Vanntank kapasitet: 180 ml. Passer areal: 15-25 ㎡. Tidsmodus: 1H/3H/8H/ON. Dampmodus: Kontinuerlig/ periodisk. Lysmodus: Lysere / Dempet / Pustende / Sov. Deksel: Glass. Base: Bambus.

  • Merk :
    Vi anbefaler at du bruker en bommullspinne og rent vann til å rengjøre forstøvningsoverflaten og det indre rommet hver tredje dag.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.