Hjemmelagde karbonader

Hjemmelagde karbonader

Lag proteinrike karbonader til middag

Det er flott å lage opp mange karbonader og fryse dem i porsjon poser. Ta 1-2 hjemmelagde karbonader med på trening og spis dem sammen med en moden banan innen 30 min etter trening.


Fremgangsmåte

Elt karbonadedeigen lett med salt, pepper, egg og potetmel. Rør inn finhakket løk, deretter rør inn vannet (eller fløten).

Form karbonadene til store flate kaker. Karbonadene brunes i cocosa olje eller smør på begge sider ved forholdsvis sterk varme. Etterstek ved svak varme til de er gjennomstekte.

Server nystekte karbonader på grovt brød med stekt løk og salat, eller grønnsaker.

Ingredienser

MengdeIngrediensVarenummer
1Løk
1Egg
1 tsHimalaya salt32405
0,5 tsPepper eller hvitløkspepper
0,5 ssPotetmel
0,5 dlVann eller fløte
LittKokosolje til steking52426
Innhold: 500 ml
Merke: Cocosa
kr 199
Merke: Supernature
Innhold: 500 gr
kr 109

Finn din nærmeste Sunkost-butikk: