Tacoboller

Små, saftige, uimotståelige, smakfulle munchies. Perfekt konsistens og med hele maiskorn inni. 100% kjøttfrie.


INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

  1. Om du bruker fersk maiskolbe, rens den først og kok den i ca. 10 min i lettsaltet vann. Avkjøle og skrap av maiskornene med en skarp kniv.
  2. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt. La det stå og godgjøre seg i minst 15 min. Farsen skal bli helt myk og gjennomtrukket av væske. Om den virker tørr, tilsett litt mer vann.
  3. Viktig: Gni farsen godt sammen med en sleiv, til den er litt seig. Form små, rufsete boller, klem dem sammen som om du lager en snøball. Stek dem varsomt i en panne med olje, til de er gyllenstekte. Serveringstips: Server de nystekte tacobollene sammen med salat og tomat i tortillaskåler.

Tortillaskåler lager du slik:

  1. Du trenger en en ildfast skål å forme lefsene i. Det kan være en liten kakeform, kjele, ildfast skål, bolle eller liknende.
  2. Dytt en tortillalefse ned i formen.
  3. Stek på 200 grader til de er lett gylne, ca 7-10 min.
Produkter i oppskriften
  1. Helios havregryn små
    Helios Helios havregryn små
    35,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Tacokrydder 70 gr
    Helios Helios Tacokrydder 70 gr
    45,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Mais sprø 360 gr
    Helios Helios Mais sprø 360 gr
    30,-
    På lager i nettbutikken